Seguidors

dimarts, 1 de desembre del 2009

Crònica de la Jean Bouin

Diumenge passat vaig realitzar la meva primera Jean Bouin, 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona amb final a l'avinguda Reina Maria Cristina. Unes 8000 persones en total corrent sobretot per disfrutar i fer una mica d'esport.
La cursa la vaig començar bastant endarrera i no cal dir que el primer quilòmetre i mig va ser molt dificil aconseguir un ritme estable ja que costava molt adelantar a la nombrosa quantitat de gent. Però un cop arribats a la Gran Via vaig poder agafar el meu ritme cosa que em va fer passar pels 5 kms en 21m52s. La veritat és que em vaig sorprendre ja que calculava passar amb 23 minuts. Deu ser les pallisses que m'estic fotent últimament i l'assessorament que tinc d'un expert en el tema, gràcies Xavi. Bé, tornem a la cursa. Passat el km.5 tenia un parell de quilòmetres per regular ja que sabia que del 7'5 al 9'5 es trobava el tram dur de la cursa, amb la pujada no pronunciada però constant de l'Av.Paral.lel i sobretot els 500 metres més durs abans d'encarar l'últim mig quilòmetre de baixada cap a l'arribada. No em vaig enfonsar i ho vaig donar tot per acabar amb un temps de 44m10s. Per mi va ser una alegria perquè la millor marca que tenia en una cursa de 10km eren 47 minuts i vulguis o no un sempre porta a dins l'esperit de superació personal.
Ara els següents reptes són dos: la mitja marató de Vilanova el dia 13 i la mitja marató de Vilafranca el dia 20. Entremig, viatget a Granada per descansar i aprofitar per visitar l'Alhambra i veure el CB Granada - Regal Barça de la lliga ACB.
Del futbol? Segueixo l'Olesa i la seva millora, 1 puntet més i la permanència més a prop. La lliga amb els rivals directes s'està saldant positivament, espero que ben aviat es pugui abandonar els últims llocs de la classificació.
Del clàssic doncs res, 1-0 sense forçar i vista de nou pel retrovisor. S'ha saldat una setmana molt complicada impecablement i ara s'ha de saldar la classificació pels vuitens de la Champions i anar al Mundialet a guanyar-lo. El millor equip de la història del Barça s'ho mereix.

1 comentari:

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Hòsties! Molt bon temps! Felicitats!

I queixant-te que els primers quilòmetres no podies agafar el ritme... però si vas passar pel km 5 a 4 minuts i mig! Això de tenir entrenador personal t'està donant bons resultats. Digues-li que et faci sèries de velocitat, així en treuràs profit si decideixes tornar al futbol, ehem...

Aviam què tal les mitges, que la cosa ja es complica.

I l'Olesa... un punt que gairebé ens costa una pulmonia. Ara a descansar una setmaneta i després a pel Castelldefels, que ja sabem què és guanyar allà.

Salut!
C.