Seguidors

diumenge, 20 de març del 2011

Cursa de muntanya d'Olivella

Crònica curta que avui són pocs quilòmetres :-) i no tinc ganes d'escriure, últimament estic molt gos, necessitava posar-me en mode OFF d'entrenaments, curses i blog i així ho he fet desde el dia que vaig acabar la marató. I avui m'he tornat a posar les bambes de nou per anar a fer la cursa de muntanya d'Olivella. De fet hi he anat perquè estava inscrit de fa temps ja que em feia molta mandra. Així que a les 8 i poc agafem el cotxe i anem cap a Olivella.

M'he trobat amb en Rafael Molina, ex-porter del Vilafranca.

No sabia massa de la cursa, però pel que havia vist al perfil i pel que m'havien explicat es tractaven d'uns 5-6 kms en baixada i després 5-6 de pujada per acabar baixant 1km fins a l'arribada.
En fi, que ens diposem a sortit a les 10 del matí, just una hora més tard que ho feien els caminadors. Em col.loco pel mig del grup, sense masses pretensions i a veure-les venir. La sortida és una forta baixada i inconscienment t'acceleres. El terreny és nou per mi, acostumat a l'asfalt, a qui puges, baixes, passes un riu, esquives pèlags d'aigua, ... hi ha molt poc de pla. Res a veure vaja, un trenca-cames constant.
Faig els 6 primers kms i anem fent sense aquell punt que suposo que he perdut pel descans i la inactivitat d'aquests dies. Res fora de lo normal.


Aquí tenim el Jordi Agustí i el mateix Rafael Molina.

La segona part del recorregut doncs res, 4 pujades i fora, :-). Terreny que anava picant cap amunt i que de tant en tant et deixava uns trams molt més exigents. Dos sobretot que se m'han fet molt durs, un del 8 al 9 i un altra cap al final, aproximadament al km.11. Ja a dalt, baixada fins a l'arribada sense forçar mentre veia que alguns corredors feien l'últim esforç donant-ho tot. Feina feta i uns quilòmetres d'entrenament sumats.
Al final posició 57 amb 57'32''.

A partir de demà, mode ON activat novament. Ens hem de tornar a posar les piles de cara al dia 3 d'abril, on ja estem inscrits per la marxa Molins-Montserrat de 48 kms. Després tenim 22kms a la Talaia, la Mitja d'Empúries, els 58kms dels 7 Cims, buff! quin calendari m'espera, pitjor que el del Barça.

3 comentaris:

La prèvia ha dit...

Deu n'hi do com t'espremeixes... Us admiro als atletes perquè sé que requereix d'un sacrifici i una força de voluntat important. Enhorabona!

Per cert, en Molina va ser un dels grans porters que ha tingut el FC Vilafranca en la seva història. Va jugar 4 temporades a principis dels 80 amb els següents números:

110 PJ / 10 TG - 1 TV / 133 Gols encaixats

Abuelo Runner ha dit...

Francesc enhorabuena por el tiempo,estas que te sales, pero no te fíes del abuelo runner que estoy cerca tuyo ji ji ji..bueno espero verte pronto en alguna, de estas que estas inscrito, me las miro las fechas.
Un abrazo y saluda a tu padres de mi parte.

Francesc ha dit...

Maier, ya les he dicho ya. Dicen que estás muy delgado, no corras tanto que correr es de cobardes, seguro que cuando te hacian correr en pretemporada lo odiabas, jaja. Por cierto, ya has visto tus estadisticas como jugador del Vilafranca, no?
A ver si nos vemos en alguna otra, seguro que sí.
Un abrazo.