Seguidors

diumenge, 19 de juny del 2011

Més de Gran Repte i altres

Setmana repleta de partits al Gran Repte : dimarts, dijous i divendres. Massa tute per l'edat que tenim. I a sobre rebo una oferta per tornar a jugar a futbol a 1a Catalana, no ha quedat clar que estic retirat?
El dimarts aconseguíem una nova victòria, aquesta per 2-0 mentre que dijous guanyàvem de nou per 4-0, tot i que anem justos de gent i jugar sense canvis cada partit és fa una mica dur.
Entremig, dimecres vaig aprofitar per cremar una miqueta, tenia mono de sortir a córrer. Total, va ser només mitja hora però a un ritme força intens, a uns 4'30'' de mitjana i vaig acabar una mica fet pols. Com es nota he baixat el ritme d'entrenos i em falta molt.
Divendres jugàvem el partit aplaçat per la pluja de la setmana passada, tornàvem a ser 11 justos, sense porter. En fi, el panorama no era massa bo. De guanyar ens plantàvem quasi segur a semis, però vam perdre per la mínima 1-0 i ara classificar-nos per semis està una mica pelut tot i que encara queden 4 partits per jugar i hem de confiar en almenys jugar les semifinals.
I per acabar la setmana, avui diumenge tenia la intenció de sortir a fer uns kms ben d'hora i així ha estat. 11 kms a les 8 del matí, de menys a més en contínua progressió, i tot per asfalt ja que diumenge que ve vaig a Olesa a fer els 10kms i volia habituar-me de nou a les bambes d'asfalt. En acabar l'entreno, cap a Guardiola a jugar a tennis, la veritat és que no em trobava gens cansat i m'ho he passat molt bé jugant amb el Lluis, ha estat un bon partidet i hem passat una bona estona, que l'hem rematat despres a fotent-nos uns pops a la gallega a Cal Pau Xic, vamos! I com no podia ser d'altra forma, arribada a casa i sessió fresqueta de piscina per recuperar cames i rematar una gran matinal.
La setmana que ve 10kms a Olesa i en principi tancarem la temporada de curses de 10 o més kms. Cap al juliol i agost quedaran les cites a Canyelles, Vendrell i Papiolet, però ja són curses entre 6 i 8 kms i d'un caire molt més popular encara.

4 comentaris:

Yves ha dit...

I la de stsadurní...

Abuelo Runner ha dit...

Semana movidita.. futbol y gastar zapatillas, luego dices que te lesionas.. pues aprende a entrenar y rodar suave.. no solo salir a ir ha 4:30.. no ves que soy mayor y me pones los dientes largos.

Jordi ha dit...

Molt bé Fos, veig que t'estas preparant dur per Olesa. No cal que et matis tant que dos minuts me'ls claves segur! jeje.

Francesc ha dit...

Yo no me lesiono nunca Abuelo, ni jugando a futbol ni corriendo, soy indestructible.
Jordi, diumenge a veure com és la cursa, em sembla que tindrem alguna pujadeta , sobretot al final. Lo important sortir amb calma i anar progressant. I si donen botifarra al final millor que millor.