Seguidors

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Anem fent

Nova setmana i més kms a la butxaca. Setmana tranquileta en quan a entrenos, acabant avui amb la 1a tirada que arriba a 30kms. La setmana que ve anirem a Mollerussa, la meva germana farà la de 8kms i jo faré la Mitja. Per allà també trobarem al AbueloRunner, un crack! (quien quede detrás paga la cerveza,eh?).
No sé encara com l'afrontaré, però tinc la intenció, si no arribo molt cansat dels entrenos, de fer la 1a meitat a bon ritme i si em veig bé, tirar fins al final. I sino, baixarem el pistó i a arribar sense patir.

Aquí teniu els entrenos de la setmana:

Dilluns: 60' de rodatge de recuperació a 5'20''. Després dels 27 kms del dia anterior a Sant Cugat no estava per masses trotes.

Dimarts: 6kms de calentament a 4'32'' per després fer 8 pujades de 90'' recuperant molt suau a la baixada. Per acabar, 2kms de tornada a casa amb la calma, estiraments, abdominals i lumbars.

Dimecres: 25' de calentament a 4'39'' per després encarar els 5 x 2kms amb 3' al trot de recuperació entre cada 2kms. Vaig anar de menys a més i els resultats són aquests :
8'04'' , 7'58'' , 7'54'' , 7'42'' i 7'30''.

Dijous descans, com s'agraeix ...

Divendres: havent descansat el dia abans em trobava amb ganes i en prinicpi tenia la idea de fer un altre entrenillo, però a última hora vaig canviar i vaig optar per una tiradeta, tenia mono. Així que corre que correràs vaig arribar a fer 14 kms en 60', a un promig de 4'20'' i acabant molt bé i satisfet.

Dissabte descans.

Diumenge tirada de 30 kms. He començat ben d'hora, a les 8'30 del matí fent uns 17,5 kms en solitari. A les 10 l'Eli s'ha incorporat i m'ha servit de molta ajuda per completar els 30 kms en 2hores 24 minuts. En general bé, anant molta estona al voltant de 5' el km i progressant conforme passaven els kms. Ara bé, el refredat de cavall que porto a sobre no me'l treu ningú.

Tanco la setmana amb 86 kms. Les setmanes passen volant!

Inscripció per les 24 hores en pista de Corredors.cat

També he aprofitat per deixar enllestida la inscripció a una prova de les 24 hores en pista d'atletisme que organitza Corredors.cat a Can Dragó. Es fa el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, proves com 24, 12 i 6 hores individuals, 24 hores per equips, un 5000, una marató de Mitjanit, una marató per relleus, un 10000, ... Dissabte 17 de desembre, de 15 a 21 hores provaré l'experiència de les 6 hores donant tombs a una pista d'atletisme, jojo. Ni idea com afrontar-ho, correr, caminar, correr, caminar, ... suposo que es tracta d'anar fent així fins que les piles durin. M'ho considero més com un regal per acomiadar l'any, passar l'estona i disfrutar d'una bona diada, tot per una bona causa, la Marató de TV3, ja que tots els beneficis aniran destinats cap a ella.

Futbol 7 en breu

I per acabar, aquest any m'he apuntat al torneig de futbol7 que es fa a Vilafranca i que comença en breu. Equip: Molanta7, tot gent que vam jugar al Molanta fa uns anys. L'any passat vaig ser reaci a jugar però aquest any hi penso anar bastant sovint i demostrar que quien tuvo retuvo, jaja. Debutem el 18 d'octubre, ha arribat el dia de pagar per jugar, qui m'ho havia de dir fa un temps.

2 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Esto va en serio por lo que veo, menudos entrenitos... como acumulas km y ritmos, eres una maquina.
Lo de la cerveza prefiero invitarte, no me gusta aprovecharme de los mas jóvenes ji ji jiji... adema creo que me pondrán deberes.

Jordi ha dit...

Collons Francesc, no pares!. A la Marató de Donosti et sortiràs segur!. I això de tornar a jugar a futbol t'ho hauries de repensar....que ja tens una edat!!, jiji.