Seguidors

divendres, 17 de febrer del 2012

Hores prèvies als 42195 de Sevilla

Ja tenim a sobre la 2ª Marató del Repte, Sevilla. I és que el temps passa volant ... Esperem que aquest cop no tinguem cap incovenient durant el viatge, amb la 1ª Marató ja en vam tenir prou no? Aquest cop anirem amb l'AVE, BCN Sants - Sevilla, temps estimat unes 5 hores. Sortideta demà dissabte ben d'hora per mirar d'estar a temps a la pasta party i assaborir al màxim el dia abans. Una marató sempre és especial i el "gusanillo" previ sempre surt.

Previsions? Després de complir l'expedient a Gran Canària, a Sevilla la idea és exigir-me una miqueta més. Tampoc massa, perquè lo primordial és fer-la sense desgastar-me molt, bàsicament encarar-la com un entreno llarg. En ment tinc rondar les 3h20m, minut amunt minut avall. Un ritme mig de 4'44'' equivaldria a fer 3h20m, perfectament assumible veient els ritmes en els que em moc últimament. Però no deixa de ser una marató i el respecte que li tens sempre hi és. I tampoc m'hi preocuparé massa. Que les cames xuten, endavant. Que no tiren, doncs res, a cumplir l'expedient i fora.
He seguit entrenant desde Gran Canària, sense molèsties i cumplint el que tenia marcat, i això també crec que ha d'ajudar. A més a més Sevilla és un circuit d'una sola volta, fet que psicològicament crec que sempre és millor i estarem uns 5500 atletes, amb lo qual serà més fàcil córrer en algun grupet que et porti a bon ritme. Vaja, que no tindrem la solitud de Gran Canària.

La setmana anterior a una marató es fa molt atípica. Surts a córrer poquet, com a màxim 3 dies i amb poca intensitat. Ja va bé, així tens "mono" per diumenge de fer kms, però la setmana es fa molt estranya.
Les previsions meteorològiques pinten idònies, res de pluja i vent i temperatura a priori agradable. Vaja, tot de cara doncs. I com deia, pocs km aquesta setmana, distribuïts de la següent manera :

- Dilluns : rodatge suau per estirar cames després dels 25kms del dia anterior. Al final em surten 49' a 4'38''. Aquest cop vaig anar a córrer sol.

- Dimecres: 20' de calentament i un 2 x 2000. Poca cosa, només per estirar una mica les cames. Els 2000 van sortir amb 8' i 7'40''.

- Dijous: 40' a 4'42''. Sortideta suau per estirar cames i al final 4 sortidetes de 100 metres.

Ara només queden els 20' de rigor de dissabte per Sevilla i diumenge a per la 2ª Marató d'aquest interessant repte que ens hem marcat, Sevilla tiene un color especial. Ho comprovarem aquest cap de setmana.

Salut!

4 comentaris:

Yves ha dit...

'Liberté, egalité... superioridad'!

Guillem ha dit...

A per la segona!!

A la tercera coincidirem!!

Xavier ha dit...

Deixa'm dormir 3 hores almenys...

Maria ha dit...

Vaia merdeta d'entrenament vas fer dimecres, no? jijiji