Seguidors

diumenge, 5 de febrer del 2012

Setmana tranquileta

Després d'afrontar 3 setmanes seguides de competició, deixant enrera 2 MMP en 10kms i la marató de Gran Canària, tenim la vista posada ja en la tirada llarga de Sevilla del 19 de Febrer. El temps passa volant!!!

Parlen de que és una marató molt planera i ràpida però potser un pèl lletja a nivell de circuit. Bé, això és el que he pogut llegir, tampoc tinc més informació. El que sigui serà. Finalment hi anirem amb AVE, després de tot el que va passar amb Spanair ens vam afanyar a buscar una alternativa i aquest cop anirem amb tren.
Quines pretensions tinc de cara a Sevilla? Quan encara queden 2 setmanes, la intenció és mirar de pujar una mica el pistó i provar de doblar la 1h40m, o sigui, unes 3h20m en meta, minut amunt minut avall, encara que és una cosa que encara n'hem de parlar.

Aquesta setmana he seguit entrenant amb normalitat, noto que segueixo millorant, estic amb més confiança, a part els resultats en les curses i el recuperar molt bé físicament fa que augmenti la motivació per afrontar tot el que queda per davant, que no és poc. I el fet que compartim molts entrenos amb el Xavier també ajuda, perquè els dos busquem el mateix objectiu, les 12 maratons i si es pot seguir millorant doncs millor, tot i que aquesta setmana no hauguem coincidit en cap entreno.

Precisament aquesta setmana queda completada amb el següent:

Dilluns: 13 kms en 60', a 4'40'' ens va sortir. Rodatge amb el Xavier i el Pere Costa, amb qui solem córrer els dilluns.

Dimarts: havia d'entrenar amb el Xavier però a última hora no va poder venir. Vaig sortir amb el Sergi i ja sabia que seria com tirar-me d'un precipici, ja que està un altre nivell i a sobre no es perdona res entrenant. Jo volia fer un 2 x 15' a 4' el km aproximadament, segon amunt segon avall però vaig acabar fent 5' de calentament, 10' a 4'20'', llavors vam fer 12' a 3'51'' i aquí ja ens vam separar, on vaig fer 3' més a 3'52'', 1km de recuperació a 5' el km i novament 15' més a 3'59'', per acabar amb 10' suaus. Bon entreno, tot i que vaig acabar una mica tiesu.

Dimecres: 46' suaus en solitari a 4'34''. Tot i la fina pluja que queia, no em vaig poder estar de sortir a correr i fer el que tenia en planejat.

Dijous: les previsions meteorològiques no pintaven molt bé. Alhora de la veritat, feia fred sí, però crec que he passat dies pitjors. 15' de calentament a 4'55'' per empalmar amb uns 20 x (210 metres ràpid - 210 metres lents). La idea inicial era fer 45'' rapids-45'' lents, però per no estar pendents del crono tota l'estona, poso el lap a 210 metres i a cada "beep" del crono sabia que havia de canviar de ritme. Així m'oblidava d'anar apretant el botó Lap cada 45''.
Estava mentalitzat per fer l'entreno de pe a pa i així ho vaig fer, fent els canvis forts a ritmes entre 3'18' i 3'38'' i inclús regalant-me l'últim canvi de ritme de 420 metres seguits. Al final acabo content, sobretot perquè havia concatenat cursa de 10 + 4 entrenos seguits i em trobava bé, sense cap problema físic.

Divendres: descans de córrer i partidet de futbol7 a la nit. Buah, quina rasca que fotia a les 11 de la nit. És que em foto en unes embarcades de vegades! Però bé, vam disfrutar una miqueta i lo més positiu és que el dolor que tant tenia al peu després de jugar a futbol ja no el tinc. Això no vol dir que ara m'hi posi a jugar cada setmana ... tampoc ens passem.

Diumenge: a priori havia de fer sortideta per Sant Sadurní per muntanya però alhora de la veritat he acabat fent 18kms per asfalt per Vilafranca, en solitari, sortint a un ritme mig de 4'30''. Tot i fer 4kms inicials entre 5'05'' i -4'42'', a partir del 5è he augmentat el ritme rodant ja molts kms entre 4'20''-4'30''. He acabat molt satisfet, fent l'ultim km a 4'10'' i amb ganes de seguir però m'he dit prou, ja n'hi havia suficient per avui.

Tanco la setmana amb 68 kms i molt content per les sensacions tingudes i per tot en general.

Salut i bona setmana!

6 comentaris:

Manuel Tintoré Maluquer ha dit...

Endevant, campió, las tres horas vint estan al teu abast; sort i a entrenar; salut.

Sergi Condis ha dit...

Sempre penso que tot suma. Quan dic tot és tot. I tu estàs sumant entrenos invisibles, descansos sense descansar. Moments i situacions que sumen. Que et donen aquell plus per afrontar el que se't posi per davant.

Segueix igual. I sobretot, disfruta!

Ànims!!!

Abuelo Runner ha dit...

Estamos muy cerca de tu segunda maraton amigo Francesc, ahi que cuidarse... en la portada no te veo la cara!!!

Jordi ha dit...

Molt bona setmana, completeta!. Ànims i a per la segona!!.

bodi ha dit...

aviat serà difícil seguir-te, sort amb el repte ;-)

Unknown ha dit...

Això de les 3h20' a Sevilla ho tens fàcil. Estàs molt fort i et surten uns entrenos de collons.
Ja veuràs com disfrutaràs a Sevilla.