Seguidors

diumenge, 23 de setembre del 2007

6 de 6

Victòria contra el Taradell 2-1

Debut a casa contra el Taradell i victòria curta però segons el meu punt de vista justa.
La primera part ha estat de domini nostre i ben aviat ens hem avançat amb un remat de cap del Rafa Bellés. L'equip ha intentat fer el joc que li agrada, sortir des de darrera amb la pilota controlada i creant ocasions de gol tot i les dificultats que presenta el camp de terra d'Olesa. Es pot dir que el resultat al final de la primera part ha estat curt pels mèrits fets.

Celebració del primer gol

A la segona hem sortit una mica relaxats, ens va passar igual a Vilassar de Dalt, i el Taradell se n'ha aprofitat per fer el gol de l'empat. Llavors hem tornat a apretar i en una passada de l'Alex Martinez agafant la defensa sortint, en Baroni, venint des de darrera, ha elevat la pilota per sobre el porter visitant fent el 2-1 definitiu.
Repeteixo, crec que la victòria és merescuda per nosaltres donades les oportunitats d'uns i d'altres. Seguim al liderat, tot i que és anecdòtic a aquestes alçades de la lliga, però sempre dóna més confiança començar la lliga guanyant i fent 6 punts dels 6 possibles. L'alineació que vam presentar va ser la següent : Pujol - Francis - Rafa Bellés - Fos - Manolo Lopez - Xavi Moron - Pelegrín - Arturo - Palote - Alex Martinez - Floren. A la segona part van entrar també : Dani Duran per Floren; Baroni per Pelegrín i Raul per Palote.
Diumenge que ve desplaçament a Sant Cugat del Vallès per enfrontar-nos a un equip que ha perdut els 2 partits de lliga,això sí, tots dos per la mínima, símptoma de la duresa de la categoria.

Resultats del Penedès

Pel que fa al futbol del Penedès, deixeu-me comentar també la nova victòria del Vilafranca a Palafrugell per 0-1 que el col·loca als llocs d'ascens. Victòries mínimes però al cap i a la fi s'aconsegueixen els 3 punts que és el que compta.
L'Espirall ha estrenat la gespa artificial amb un empat a 2 i el que és més lamentable és que el partit ha acabat amb incidents i mastegots segons he sentit i llegit.
Dissabte vaig estar veient el Moja - Molanta de 2a regional amb resultat d'1-3 pel Molanta. Pel que vaig veure no em va desagradar el renovat Molanta; per altre banda el Moja haurà de treballar molt per salvar la categoria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada que per començar, hagueu viscut ja dues situacions ben diferents. En el primer partit, victòria còmode amb golejada inclosa i en aquest segon, victòria treballada i apurada per la mínima. Dic això, perquè potser després del gran debut (i venint d'una dinàmica de l'any passat, on es pot dir que us vau passejar per la categoria), ara no pensesiu que aquest any seria igual. Ni molt menys! Tot i que estic convençut, que amb els jugadors amb experiència que hi ha i el míster (que també en sap un "rato") l'eufòria i la relaxació no estan dins del vostre diccionari. A seguir amb la ratxa a Sant Cugat si pot ser. Per cert, recorda que allà vas debutar com a "professional" amb el FC Vilafranca un 21 de maig de 1995, amb un tal Sergi Mesa també (actualment pitxitxi amb el Reus a Tercera) i guanyant per 3-5. És el mateix camp? Abans era de terra i ara és de gespa artificial. Però està situat al mateix lloc?

Francesc ha dit...

Correcte amic Lucho, allà vaig debutar amb 17 anys i 18 dies,més jove debutant que el Bojan inclús,jaja.
El camp crec que està situat al mateix lloc però ara per sort ja és de gespa artificial.
Estic d'acord amb el què dius,va bé guanyar patint perquè ningú es relaxi i lo més positiu és que seguim amb la bona dinàmica de l'any passat,encara que repetir-ho és impossible.
Bé, ja t'ho explicaré diumenge a la tarda que vindré a veure el Vila-Prat.
Merci per opinar.