Seguidors

dissabte, 15 de setembre del 2007

Kick-Off a la lliga

Després d'una pre-temporada curta i amb els següents resultats,

Sitges - Olesa 1-0
Sant Mauro - Olesa 2-4
Sant Ildefons - Olesa 0-2
Vallirana - Olesa 2-2
Sant Joan Despí - Olesa 2-4
Vilanova Camí - Olesa 1-2
Olesa - Martorell 1-3

aquest diumenge dia 16 de setembre comencem la lliga, concretament al camp del Vilassar de Dalt. No tenim gens de referències d'aquest equip ni de quasi cap de la categoria. És un grup totalment desconegut per mi, ja que és el grup de la Barcelona nord i Girona i les dues temporades que he jugat a Preferent ho he fet en l'altre grup (Barcelona sud, Tarragona i Lleida).
Aquest any ja visitarem camps amb més nom i història com ara Granollers, Rubí, Vic, Sant Cugat,... A priori els favorits que crec que lluitaran per l'ascens tenint en compte d'on venen, el realitzat la temporada passada i com s'han reforçat són 4 : Granollers, Rubí, Llagostera i Bellavista Milán. Els dos primers són històrics en caiguda lliure i s'han de recuperar del cop sofert en les dues últimes temporades; el Bellavista va acabar quart la temporada passada i va estar lluitant fins l'últim moment per l'ascens; i per finalitzar deixo el Llagostera, un equip plagat d'ex-jugadors del Cassà ( amb els quals vaig coincidir a la promoció per pujar a 1a catalana en la temporada 2004-2005) i reforçat amb jugadors molt experimentats a 3a divisió i 1a catalana.
He dit 4 però òbviament espero que nosaltres també formem part d'aquest grup d'equips i puguem fer una bona temporada i estar als llocs de dalt lluitant per qualsevol de les dues primeres places. Se'ns dubte tenim l'avantatge que anem de tapats, segur que quasi ningú ens coneix a la categoria i d'alguna manera ens en podem aprofitar sent l'equip sorpresa. L'altre factor que tenim a favor és el camp de l'Olesa: un camp de terra on segurament els equips contraris no es sentiran gens còmodes, sobretot degut al lamentable estat del terreny de joc que és el més semblant a una platja però en el qual la temporada passada no vam perdre cap partit i ja ens hi hem anat acostumant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

0-5!!!!!!!!!!!
Sens dubte, si el que volíeu era anar de "tapats" no ho heu fet gaire bé... Jajajajaajajaja. Impressionant!!!!
Dels quatre favorits que deies, com que jugaven entre ells, dos ja han començat perdent. I algun amb expulsions per no perdre el costum de quan estaven a Cassà, ja m'entens no?... Jajajajaajaja
Sou uns cracks!!! A 1a Catalana ja!!!

Francesc ha dit...

Ja veus,ens vam destapar i vam deixar de banda el racanisme de l'any passat,jaja. Però això no ha fet més que començar i queda un bon tros de lliga.
El Llagostera-Granollers per lo poc que he llegit i vist al diari per començar no està malament : 4 expulsions.