Seguidors

dilluns, 17 de setembre del 2007

Maneta de benvinguda a la Preferent

La veritat és que es fa quasi impossible imaginar un inici tan espectacular com el que vam tenir ahir diumenge a Vilassar de Dalt. 0-5 i liderat que sempre fa il.lusió.
L'equip va fer un partit molt seriós en totes les línies i a la mitja hora de joc ja teníem el partit molt encarat amb dos gols de Xavi Morón, el primer amb una gran passada de l'Alex Martinez (Andrés pels coneguts) i el segon en aprofitar un regal del porter del Vilassar, al qual se li va escapar la pilota de les mans i el nostre crack la va posar a dins com dient "Doncs gràcies".
A la segona part, el tercer gol obra de Oscar Palote va ser la "puntilla". Més tard arribarien dos gols més, obra del tinent Rafa Bellés de cap en una falta lateral i de l'Arturo "Biarnés" fent una vaselina al porter amb total tranquilitat.
Al final doncs 0-5 i lo millor de tot, la sensació que l'equip va donar. A més ens vam poder treure l'espina de l'últim partit de pre-temporada disputat a casa contra el Martorell.
L'alineació que vam presentar va ser la següent : Pujol - Francis - Rafa Bellés - Fos - Manolo Lopez - Xavi Moron - Pelegrín - Arturo - Palote - Alex Martinez - Floren. A la segona part van entrar també : Raul - Baroni - Dani Duran - Capilla i Gonzalo.
La setmana que ve partit a casa contra el Taradell però mentrestant aquesta setmana torna la Champions League. Ens espera una setmana complicada pels culés, dos partits a casa en teoria complicats (Lyon i Sevilla) i segons com acabin hi pot haver la primera tempesta de la temporada al Camp Nou.
I un últim comentari dels resultats del futbol penedesenc: el FC Vilafranca sembla que està en bona línia o almenys això diuen els resultats, victòria a casa contra el Benavent i 7 de 9 punts possibles; gran victòria de l'Espirall per 1-4 al camp del Vilanova B en 1a regional; i en 2a regional sorprenent la golejada(no la victòria) de la Múnia per 8-0 al Torrellenc, que recordem que ha baixat de 1a regional.

2 comentaris:

Axel ha dit...

Enhorabona pel vostre gran inici de Lliga. Intentaré anar llegint el teu blog personal durant la temporada.

Jo també tinc un blog aquí al Mundo Deportivo: http://blogs.mundodeportivo.es/nubedearena

Ja em diràs que et sembla!

Salutacions desde regionalpreferent.com

Francesc ha dit...

Ja t'he felicitat en el teu blog. Enhorabona pel blog i per la web tant completa de regionalpreferent.
Ja aniré passant per llegir el que poses.
Salut!