Seguidors

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Molt més que 11 jugadors

El meu titular defineix el que va ser el partit que vam guanyar 3-0 al Lloret. Afrontàvem el partit amb 3 baixes significatives, una en cada línia: en defensa el Rafa Bellés, al mig del camp l'Arturo i al davant el Palote. I a més a més la baixa del míster degut a motius personals. Els van substituïr Capilla, Gonzalo i un dels golejadors de la temporada passada, Dani Duran. L'equip no es va ressentir i es va fer un partit poc vistós per l'afeccionat però pràctic i resolutiu pels tècnics i jugadors.
El partit va començar amb forta pressió del Lloret que impedia que puguéssim fer el joc que més ens agrada. Això va fer que fos un partit més de contacte, de lluita i de joc directe. La primera part va transcórrer amb alguna ocasió esporàdica per part nostre i fruit d'un córner directe, en Xavi Morón posava el 1-0. Va ser un gol produït en gran part per l'errada entre el porter i un defensa que estava al pal del Lloret, però que va fer que el partit canviés completament perquè arran d'això el Lloret va tenir que estirar les seves línies.
Només començar la segona part, en dos ràpids contraatacs, van venir els dos gols restants, obra d'Alex i de Pelegrín. A partir d'aquí es va finiquitar el partit, el Lloret va abaixar els braços i va començar el carrusel de canvis en cada equip. Era qüestió d'esperar el final del partit i sumar 3 punts més, que sumats a l'empat del Granollers, fa que tornem a posar-nos al capdavant de la classificació junt amb l'esmentat Granollers.
L'alineació amb la qual vam jugar va ser : Pujol - Francis - Capilla - Fos - Manolo Lopez - Xavi Moron - Pelegrín - Gonzalo - Dani Duran - Alex - Floren. A la segona part també van entrar : Maka, Baroni, Raul, Albert i Miki.
La setmana que ve excursió a l'Escala. Juguem a les 5 de la tarda.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

De nou, líders!!! Per cert, quina impressió et va causar el Lloret (un històric vingut a menys)? M'ha fet gràcia lo de que la setmana que ve "excursió" a l'Escala. No sé si ho sabies, però em sembla que d'aquestes excursions que en dius tu, en fareu bastants aquesta temporada. Jajajajaja. Per cert, et suggereixo titular per si guanyeu: "UN GRAÓ MÉS CAP A L'ASCENS".
Sort per diumenge. Abans del partit, sobretot, no veieu cap gat negre creuar pel davant, no trenqueu cap mirall, que no us caigui la sal al terra,... pero per damunt de tot... que l'Escala no us passi per damunt!!! Jajajajaja.

Francesc ha dit...

Doncs el Lloret com bé dius és això,un històric vingut a menys. Dels 4 partits que hem jugat crec que han estat el rival més fluixet,però a un partit tampoc es pot jutjar a un equip. El mateix dirà el Sant Cugat de nosaltres, per exemple.
Lo d'excursió a l'Escala és a més perquè marxem a les 9'30 del matí,dinem allà,juguem a les 5 i després ens trobarem tota la tornada de la gent que ha anat fora pel Pilar. Quasi res. Fa dos anys deixo el futbol competitiu justament per això i ara m'hi torno a trobar, què hi farem.
Tindré en compte el titular per si se'ns acudís guanyar.