Seguidors

dimarts, 8 d’abril del 2008

Ocasió perduda

Rubí 2 Olesa 1
Després de les derrotes del Canovelles i del Llagostera el dissabte, el partit era casi com un match point per deixar la lliga sentenciada. Però no ho vam saber aprofitar davant un equip que va demostrar que si sempre es prengués els partits igual no estaria on està actualment. Un golàs de Villanueva de 30 metres va desfer l'empat a 1 que hi havia al marcador.
No va poder ser, però almenys els resultats van acompanyar i també va perdre el Granollers. L'únic que no va fallar és el Ripollet, que es posa a 2 punts nostres però que diumenge vinent ens visitarà en el partidàs de la jornada. Si guanyem farem un pas importantíssim per l'ascens.

Demà Champions.Malgrat tot,Força Barça!A veure si eliminem el Schalke 04 com sigui, ens plantem a semifinals i els jugadors es mentalitzen que malgrat la temporada de decepcions, la final està a un pas. Per mi les claus a part de les possibles sancions que hi puguin haver són: recuperar al millor Messi, que el Márquez faci 2 partits com ell sap fer, que el Deco aporti en 2 partits tot el que ha deixat de fer, que el Henry faci algun gol de crack, que el Eto'o afini la punteria, que el Zambrotta jugui amb més confiança i faci una mica com feia a la Juve,... Buff, masses coses a demanar, millor que ho deixi. Eliminem demà als alemanys i després si cal ja resarem una mica perquè tot lo comentat sembla impossible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Surt a escalfar "xato", que amb aquesta defensa... I amb això hem d'anar a Manchester? Jajajaja.