Seguidors

diumenge, 13 d’abril del 2008

Partit dels grans,victòria crucial


Olesa 3 Ripollet 2
Sense cap mena de dubte el millor partit que s'ha vist al nostre camp aquesta temporada, amb 2 equips que han buscat la victoria i dues aficions entregades, semblava més un partit de promoció d'ascens. La primera part ha estat frenètica, 1-0,1-1 2-1 i novament empat, amb dos golassos impressionants del Xavi Moron i del Raul que han tret les teranyines de la porteria del Ripollet i un continu "toma y daca" entre els dos equips.
La segona part ja ha estat més tàctica i només començar hem fet el 3-2 definitiu obra novament de Raul. El Ripollet ho ha intentat però sense massa claretat i a les contres no hem pogut sentenciar i salvar el goal-average, però la victòria era el més important per demostrar que a casa estem molt forts.
Menció apart quan ha acabat el partit. Lògicament hem saludat a la nostra afició, hem anat a agraïr el suport dels Green Warriors i hem anat cap al vestuari.Però quan estàvem allà ens diuen que pugem de nou al camp que ens estan esperant. Ens fan el passadís i comencen a cantar i cantar amb nosaltres allà al camp com si ja haguéssim pujat.Ho viuen molt i és d'agraïr que tinguis aquest suport durant els partits.
Després d'aquesta victòria, tenim 55 punts. El Ripollet es queda amb 50, Granollers(48), Llagostera(47), Vic(47,encara que pendent de la sanció de 3 punts) i Canovelles(46), el nostre pròxim rival. Veurem què passa la setmana que ve.



Els Green Warriors
donant suport en cada
partit.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Us han tancat el camp??? Ho acabo de llegir a FutbolCatalunya.com. Bueno, segur que els vostres "amables veïns" d'Esparreguera us el cedeixen gentilment. Jajajaja.

Francesc ha dit...

Sí,sí,jugarem a Esparreguera contra el Parets a les 12'30 del matí. Sincerament crec que no ens beneficia, pq el camp d'Esparreguera,sí,és de gespa artificial però és bastant més gran i el nostre camp d'Olesa és part de l'èxit d'estar a dalt, és el nostre fortí.
En fi, tocarà jugar allà.

Unknown ha dit...

Ànim FOS, he fet càlculs i a la jornada 32 ja sereu campions matemàticament!

Francesc ha dit...

Hola gerard, no sé si et conec o no, però els teus càlculs els firmo ara mateix. Me'ls podries desglossar?És per curiositat.
Gràcies.

Jari ha dit...

Fos, sóc el Jari (Longmingues).
Els càlculs són massa complexes x a explicar-los, em baso en la mateixa fòrmula q em diu q dimecres palmarem!
... mentre no marqui el Cristiano q em fa molta ràbia...!

Jari ha dit...

Per cert, pq us han tancat el camp?