Seguidors

dimarts, 9 de setembre del 2008

Partit igualat = 0-2

Vilafranca - Olesa 0-2
Se'ns donen bé els principis de lliga amb equips que comencen per Vila. La temporada passada a Vilassar de Dalt 0-5 i ara a Vilafranca 0-2. Sincerament se'm va fer molt estrany jugar contra l'equip que quasi tota la vida he defensat i en el camp on has crescut futbolísticament desde petit. Però quan defenses un equip no hi ha sentimentalismes que valguin i la victòria de diumenge potser va sorprendre a més d'un, per d'on ve l'Olesa(2 ascensos consecutius) i on ha estat sempre el Vilafranca (majoritàriament a 1a catalana), però crec que el resultat es pot considerar del tot just.
Crec que tenim un bloc prou consolidat que portem jugant junts 2 temporades, 3ª amb aquesta, amb gent experimentada i amb ganes de fer alguna cosa bonica a la 1ªCatalana tot i que l'objectiu d'aquesta temporada és salvar la categoria. Un bon inici de lliga pot ser clau per sumar punts de coixí i afrontar el futur amb més il.lusió. Per la seva part, el Vilafranca té un grup de gent bastant jove, nova la majoria i que no es va rendir mai durant tot el partit.
Dijous dia 11 de setembre debut a casa a les 16'30 hores contra la Montañesa, que ve de perdre el primer partit a casa 1-3 contra el Poble Sec.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Heyyy, a veure si aquests tres punts us serveixen per salvar-vos, al Vilafranca em sembla que no li feien falta ja que baixarà igual!

Anònim ha dit...

Home, tant com baixar... és molt agoserat dir-ho a aquestes alçades de lliga. Que patirà? Segur!!! Però com molts altres equips. La 1a Catalana és una categoria molt igualada.

Francesc ha dit...

Anònim, espero que aquests 3 punts ens ajudin per salvar-nos però queda molta lliga i espero que els dos equips ens puguem salvar.
Ahir vam perdre amb la montañesa 0-2, quin equip més lleig de jugar, en serio, horrible!Això demostra la dificultat de la categoria i que cap equip va guanyar a casa.
Diumenge el Manresa a casa, ja m'han dit alguns que són fluixets, que només els hi queda el nom,... però jo d'això no me'n fio ni un pèl.

Anònim ha dit...

No fas blog del partit de dijous? O el faràs conjunt la setmana vinent com ja vas fer alguna vegada la temporada passada?

Francesc ha dit...

Ja el faré conjunt el dilluns o dimarts.Tampoc hi ha massa a dir...