Seguidors

diumenge, 26 d’octubre del 2008

La confirmació a 1a Catalana

Olesa 3 Castelldefels 1
Faltava un partit contra un equip dels grans per saber el potencial real nostre. El d'avui ha estat un d'aquests partits que fan afició, contra un equip històric amb una plantilla de luxe per la categoria en la que es troba i una afició local, com els Green Warriors, que no deixen d'animar en tot el partit convertint-se en l'autèntic jugador número 12. La veritat és que s'ha fet un partidàs, i on una vegada més hem demostrat com a locals que som un equip a tenir en compte i que podem donar més d'un disgust. Dos gols a la primera part de Francis i Pele de penal i un tercer de Dani Duran a la segona part han deixat un 3-0 fins que en l'últim minut, i a la sortida d'un corner, han fet el gol de l'honor. Crec que el resultat és just i on s'ha demostrat que quan juguem contra equips que juguen a futbol, però deixen jugar, es poden veure bons partits a Olesa. Però per desgràcia no tots juguen igual en aquesta categoria.
Portem ja 9 jornades i la classsificació segueix encapçalada pel Llagostera amb 23 punts;Olesa 18;Benavent 17;Castelldefels 15 i Morell,Masnou,Montañesa i Tàrrega amb 14 punts. Per sota ocupen els llocs de descens el Manresa amb 8 punts, Vilafranca amb 7 i Martorell amb 3.

Jornada 10: Martorell - Olesa , el derbi
En acabar he aprofitat per anar a veure la 2a part del Vilafranca-Martorell. Pel que he vist, el Martorell m'ha semblat un equip molt seriós i avui per fi ha puntuat, encara que el gol no hauria d'haver pujat al marcador. Pel que m'han comentat aficionats del Vilafranca, el Martorell podria haver marcat en la 1a part i que el resultat era totalment just. Només tenen 3 punts, però han perdut la majoria de partits per la mínima i això és senyal de què és un equip que dóna guerra fins al final. Serà un derbi interessant la setmana que ve i on ja toca puntuar de nou a fora de casa.
Recordar que ja ens vam enfrontar a 1a regional, victòria 0-1 a Martorell i 1-0 a Olesa amb passadís inclòs. Esperem que es repeteixi la victòria, lògicament, perquè el passadís no.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fos, ets molt gran. Portes unes temporades excelents a Olesa i des de la grada no podem tenir més que paraules d'agraïment no només pel teu rendiment sinó pel reconeiexement que sempre has donat a la gent de Green Warriors.

Tingues per segur que si feu més partits com el d'avui nosaltres animarem cada diumenge com hem fet avui. De fet, no som nosaltres qui anima l'equip, sinó que és l'equip qui ens anima a nosaltres. Mai us demanarem que guanyeu, només us demanem que us hi esforceu, i Déu n'hi do com us hi heu esforçat avui. Jugant així, pocs punts s'escaparan de Les Planes.

Espero que diumenge que ve doneu la cara a Martorell, en un partit que per nosaltres és molt especial. Dóna per descomptada la nostra companyia...

Sempre Olesa, sempre Green Warriors!

PD: Fantàstica la salutació dels jugadors a la gent del fons en acabar el partit. Ho haurieu de fer més sovint, que nosaltres ens conformem amb poc...

Anònim ha dit...

Hola Fos!!!
Cada setmana miro les teves ratlles escrites en el teu blog. Se que et trobes molt bé a Olesa , que durant aquestes dues temporades i aquesta tercera tu passes molt bé jugant a futbol a més a més l'afició dels Green Warriors INCREIBLE!!!, els companys de l'equip molt bé, directiva cumplidora.... en fi segurament el futbol s'acabarà però les amistats sempre quedaran.
ANIMS i espero que cada diumenge ens feu disfruta com aquest .
A MARTORELL HEM DE GUANYAR !!!!!

Anònim ha dit...

http://farm4.static.flickr.com/3061/2978491233_57e7627a36_b.jpg

Francesc ha dit...

Jaja, molt bo lo del desplaçament a Martorell.

Anònim ha dit...

Doncs penja la foto al blog, que jo no sé com fer-ho i necessitem una bona difusió, que com més siguem més riurem!

Salut i ànims!
C.

Xavier ha dit...

Tot i que ja havia vist un parell de partits de l'Olesa, el de diumenge va ser el primer que presenciava al municipal de Les Planes.

Tot i així, em va agradar veure un ambient de gala, a més d'una afició que també va treballar de valent els 90 minuts (sobretot, els 45 de la segona part)

Per mi, el millor del partit va ser la "PALETILLA" que em vaig endur.

Francesc ha dit...

Guarda-te-la pel que ja saps, et farà falta. A veure si vens més sovint, veus espectacle i a sobre t'emportes una paletilla.