Seguidors

dilluns, 23 de març del 2009

Ocasió perduda

Olesa 1 Martorell 1
La jornada es presentava propícia per esgarrapar punts als de dalt. El dissabte havia empatat la Llagostera i el diumenge al matí van perdre tan Castelldefels com Benavent. Per contra el Marianao va guanyar a l'últim minut a Montcada, però tot i això, era una jornada propícia per posar-se a 3 punts de la 3a posició. Però també vam fallar nosaltres empatant en el derbi. Per postres el Masnou també va perdre a Igualada per la tarda. Llàstima perquè no era el partit propici per deixar-lo de guanyar.
Del partit, la veritat és que no vam sortir gens enxufats i el Martorell se'n va aprofitar per avançar-se amb una jugada per banda, amb passada de la mort i quan un davanter del Martorell estava a punt d'empenyer la pilota per fer gol, vaig intentar tallar-la amb la desgràcia que vaig marcar en pròpia porta.
L'empat va arribar poc abans del descans mitjançant Pelegrín aprofitant un rebuig del porter, però la sensació que vam tenir durant tot el partit és que no vam arribar al partit sigui pel motiu que sigui. Ens costa molt crear ocasions clares i tot i que a la segona part en vam tenir un parell o tres per definir no les vam aprofitar.
Ja sabíem que el futbol no és matemàtic i ahir es va demostrar. Cada cop costarà més puntuar perquè els equips es juguen molt i n'hi ha molt pocs que realment ho tinguin ja tot fet en aquesta lliga.

Pròxima jornada : Poble Sec - Olesa
Desplaçament a la Satàlia on torna a jugar el Poble Sec. Camp de terra i en precàries condicions, tampoc ho trobarem massa estrany ...
El partit es jugarà diumenge a les 12 del matí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Martorell = Espanyol
Baixaran de categoria però s'hauran contentat amb tocar-li els pebrots al seu màxim rival.