Seguidors

dilluns, 20 d’abril del 2009

Munich + Tortosa = Gran setmana

Tortosa 1 Olesa 3
Gran victòria l'aconseguida ahir a les terres de l'Ebre. Tortosa és un camp dificil, un equip històric en hores baixes però que ultimament estava remuntant el vol.
El partit es va posar ràpid de cara amb un gol de Soler definint un ràpid contraatac. Crec que vam portar el partit per bon camí , a l'estil de Castelldefels, i sabent fer les coses de manera ordenada com els últims partits fora de casa, exceptuant el partit de Poble Sec, on allò no era partit ni res. A la represa, la jugada clau que va decantar el partit. Penal a Pele quan estava cara a cara amb el porter. Expulsió d'un defensa local, penal i gol. 0-2 i poc després un altre penal clamorós a Raul va ser el 0-3 transformat per ell mateix. Són dos jugadors molt desequilibrants en l'u contra u i ahir van fer molt de mal. D'aquí al final, lògic relaxament encara que va ser una llàstima no deixar la porteria a zero després de molts partits.
A banda del partit, voldria donar de nou les gràcies a l'afició d'Olesa desplaçada fins a Tortosa. Venir a veure'ns en un desplaçament tan llunyà té molt de mèrit. A veure si entre tots podem fer un gran final de lliga i quedar el més amunt possible i qui sap el que pot passar, ja que ningú compta amb nosaltres degut al dificil calendari que tenim.
Després d'aquest triomf, la classificació queda : 1.Benavent 63;2.Castelldefels 61;3.Llagostera 59;4.Marianao 56;5.Masnou 56;6.Olesa 55;7.Tàrrega 50. La veritat és que pot passar de tot. Tinc clar que els dos primers llocs tenem nom, però a partir d'aquí qualsevol s'hi pot colar. I ja que només queden 6 partits, a partir d'ara posaré els partits de la pròxima jornada dels equips implicats: Montañesa - Masnou; Vilassar Mar - C astelldefels;Tàrrega - Poble Sec; Vilafranca - Marianao; Benavent - Montcada; Guixols - Llagostera; Olesa - Morell.

Pròxima jornada: Olesa - Morell
Doncs això, equip de la part baixa, lluitador i que són dels que no ens van. Es juguen la permanència i això farà que vinguin molt motivats. Esperem aconseguir 3 punts que ens apropin més a la part alta, ja que estic convençut que algun equip punxarà. Ja miraré de motivar als de Vilafranca que juguen contra el Marianao, tot i que si nosaltres no guanyem no servirà de res.
I com que no tinc foto de Tortosa, us en deixo un parell del Allianz Arena, gran estadi i gran Barça, ara ve lo bo, a veure si es recullen els fruits del treball fet.

2 comentaris:

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Em sembla que encara em dura la ressaca, quin mal de cap, tu... Presentar-me ahir no va ser la millor pensada. Ja m'identificaré a Olesa quan estigui més presentable.

Felicitats per la victòria. És veritat que vam patir menys que de costum. Un partit molt seriós, ben plantejat i millor resolt. Crec que en partits com el d'ahir i el de Castelldefels es marca la línia que s'haurà de seguir als desplaçaments que ens queden.

I en setmanes com aquesta m'estibo dels cabells pensant en els cinc punts que ens van volar en vuit dies contra el Martorell i el Poble Sec... Cinc punts que ens posarien ara en posició d'ascens directe.

Un gran invent això de desplaçar-nos en el bus dels jugadors. A banda de que serveix per "pressionar" la plantilla, amenaçant-los amb torturar-los amb les nostres veus angelicals durant les dues hores de viatge de tornada si no s'hi deixaven la pell, té un gran incovenient: com que heu d'arribar al camp tant d'hora, ens sobra massa temps que hem d'ocupar en l'única cosa que sabem fer, que és beure i cantar. I clar, si a les dues hores de viatge n'hi sumes una i mitja d'espera, i una altra hora i mitja de partit... devem tenir el fetge com per fer foie gras ara mateix.

Per cert, agraeix de part meva, de nou, al bon jan del Joel que em portés pràcticament fins a la porta de casa, que a aquelles hores del cap de setmana el transport públic a Olesa brilla per la seva absència.

Ànims pel final de temporada. Pit i collons. Ja sabeu que podeu comptar amb nosaltres. O, més ben dit: ja sabeu que no us podeu deslliurar de nosaltres.

Anònim ha dit...

Bona tarda Francesc no podem fallar aquesta setmana ja veuras com al diumenge a la nit serem 4 i tindrem a tocar l´ascens d´aixo estigue segur.Recorda que equips com el MORELL ens han fet molt de mal aquest any aixi que xaval PIT i COLLONS, que despres nem a MARIANAO i segur que tornareu a FLIPAT amb el GREEN WARRIORS minim un autocar i .......

Felicitats per la gran campanya my friend


GREEN MIQUEL