Seguidors

dijous, 24 de setembre del 2009

Les errades es paguen car

Palamós 3 Olesa 1
Primera derrota fora de casa produïda en un dia estrany, un dimecres al vespre, jugant a 150 kms de casa i en un camp de gespa natural. La veritat és que comentant-ho desde la grada es pot dir que vam regalar els 3 gols però tampoc es pot assegurar que sense aquests regals haguéssim tret alguna cosa de positiva. Del partit poca cosa a comentar, prefereixo passar pàgina. Això sí, potser algun blogger que estava ahir al camp ens pot deixar el seu punt de vista de la situació.
Només queda fer com diuen en castellà borrón y cuenta nueva, i pensar en el trascendental partit de diumenge contra l'Amposta. Vista la classificació ara mateix és un rival directe i li vindria molt bé a l'equip sumar aquests 3 punts i no desenganxar-se dels equips de la zona mitja de la taula. Només queden 3 equips sense guanyar: nosaltres, Amposta i Castelldefels. Esperem que després del partit puguem dir que ja n'hem guanyat un.

2 comentaris:

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Objectiu de diumenge: guanyar sigui com sigui, sense excuses, abans no sigui massa tard. Sense haver guanyat encara en cinc jornades, seguim fora dels llocs de descens i tenim els llocs tranquils a un partit de distància. L'objectiu de tots plegats (vosaltres i nosaltres) ha de ser la permanència i ningú va dir que hagués de ser fàcil, oi?

Del partit d'ahir... et diria que va ser un viatge en va si no fos perquè el destí era Palamós. Com deia algun dels lesionats a la grada, "feia olor de futbol". L'estadi, la gespa, el rival... Potser això devia impressionar i minar la confiança de l'equip, perquè els primers minuts van ser de desconcert total. I quan vam aconseguir d'aixecar el vol amb una bona reacció, dues pilotes que no vam ser capaços de treure de l'àrea van acabar dins de la nostra portèria. Amb el que costa marcar a aquesta categoria no els ho podem posar tan fàcil als rivals...

I encara que tu diguis que les segones parts és quan més s'ha rendit, em temo que dos gols d'avantatge són massa distància a Tercera, així que el Palamós es va dedicar a especular amb el resultat, aprofitant que l'Olesa no tenia el millor dia (sense arribar a l'extrem de ser "una banda" com cantava l'afició local).

Per cert, malgrat tot, la meva impressió d'ahir és millor que la de bona part del dia de l'Europa (i no sé si això és positiu o negatiu).

Salut i recupera't depressa!

PD: Se sap ja alguna cosa del tancament del camp del Palamós? Jajajaja...

Francesc ha dit...

Del tancament del camp?Jaja, però si van ser només 2 petardos.I hi ha equips que amb 1 ja els hi tanquen el camp,oi? I a sobre escupint al porter, insultant-lo tota l'estona pel megàfon, ...
Com es diu aquell refrany "Unos cardan la lana y otros se llevan la fama"?