Seguidors

dimarts, 8 de setembre del 2009

Plantant cara a tot un equip de play-off

Olesa 1 Reus 2
Anem descobrint partit a partit l'enorme diferència entre la 3a i la resta de categories on militàvem fins ara. Debut a casa amb derrota contra un gran Reus que va jugar i que de passada també deixava jugar. Resultat just? Ells sincerament van tenir 3-4 ocasions claríssimes a la primera part tot i que nosaltres teníem moltes arribades però sense arribar a definir. A la segona part vam dominar molt més i crec que a estones molta gent va veure que podíem empatar però a la contra van sentenciar el partit. Jo em quedo amb la imatge donada, si seguim així els resultats arribaran segur.

La propera jornada desplaçament al camp d'un altre històric, l'Europa. El partit serà diumenge a les 7 de la tarda al Nou Sardenya.