Seguidors

diumenge, 21 de febrer del 2010

Estocada a la lliga?

S.Cristobal 2 Vilafranca 3
Comentava la setmana passada que una victòria al camp del Sant Cristobal podia ser el cop de mà definitiu a la lliga. Home, definitiu potser tampoc, però són 3 punts contra un rival directe que deixen la situació molt encarada. Queden 14 jornades i la distància amb el quart classificat és a hores d'ara de 10 punts més el goal average.

El partit d'ahir va començar malament, un ràpid 1-0 va posar el partit coll amunt mol aviat, però l'equip va reaccionar i es va arribar al descans amb un 1-3. Jo vaig entrar cap al minut 35, i ja era el segon canvi de l'equip i no pas per cap lesió. A la 2a part l'equip local va apretar i ben aviat va fer el 2-3. Van tenir el domini del partit però sense gaudir d'ocasions clares i patint, patint vam aconseguir 3 punts molt valiosos.
I com bé deia, passen les jornades i les diferències amb el 4art classificat segueixen augmentant. Això ha de continuar, no despistar-se del partit a partit i quan quedin 10 partits ja en parlarem, que el món del futbol és molt traicioner ...

Pròxima jornada : Vilafranca - Tàrrega
Diumenge a les 12'15 ens visitarà l'equip lleidetà. Serà el 13è partit a casa i espero que arribi la 13ena victòria a casa. Espero explicar-vos el dilluns que hem aconseguit una nova victòria a casa.