Seguidors

diumenge, 7 de novembre del 2010

Setmana amb entrebancs

Setmana amb baixada de quilòmetres, no perquè ho tingués planificat, sino perquè un inoportú alhora que fort refredat em va fer descansar tan dijous com divendres. Tenia 2 opcions, sortir a córrer i acabar a priori pitjor o descansar un parell de dies i fer cau i net. Així doncs, segona opció triada i crec que vaig fer bé. En total doncs, 45 quilòmetres aquesta setmana, culminats amb els 23 de tirada d'avui en companyia del Xavi Vàrias que torna a agafar el to després d'uns mesos lesionat. La ruta escollida ha estat sortir de la Girada, agafar la N340 fins a Sant Cugat Sesgarrigues, arribar-se a la Granada i allà agafar la Carrerada fins a Guardiola. Un cop a Guardiola, el Xavi ha parat i ha agafat el seu cotxe, jo he aprofitat i he fet uns 3 kms més fins a Vilobí on m'esperava de nou. Realment en volia fer algun més, però bé, no estic descontent amb l'aventura d'avui i tampoc volia forçar massa.
Ara ja noto que això fa baixada i que Castellón està a prop, molt a prop. 9 setmanes d'entrenaments han quedat enrera i en un mes i escaig estarem fent la marató. Sincerament , tinc ganes de fer la marató i prendre'm un parell de setmanes de descans total, són masses setmanes preparant aquest repte i a nivell físic i mental necessito un reset aviat.
Per aquesta setmana que ve viatge a Donosti, toca fer la Behobia, em fa molta il.lusió poder-la córrer, veure si és tant com diuen, sobretot amb l'ambient de la cursa. Miraré de disfrutar-la al màxim i fer-la a tope, tot i l'exigent recorregut. La setmana que ve us ho explico.

4 comentaris:

Yves ha dit...

Saps perfectament q és millor dos dies de descans que provocar-ne 4 al llit...
Quan marxes a DOnosti? divendres?

Francesc ha dit...

Dissabte matí.

J.Capilla ha dit...

Ànims crack que això ho tens gairebé fet. Un esforç més i a disfrutar del día marcat i de les sensacions de finalitzar. Que vagi bé la Behobia!!

Francesc ha dit...

Sr.Capilla, quina sorpresa. Tu ara aviat has de començar, eh? Ja veuràs com ho fas sobrat. Records!