Seguidors

dimecres, 29 de juny del 2011

La meva nova joia

Està al caure, en pocs dies la tindré. Aquí teniu una foto del model que he triat per començar, una Orbea Sherpa, encara que el color que he triat és un altre.

Un no sé si es va tornant boig o què, però tinc ganes de combinar el córrer amb fer kms amb bici. Fa anys que no agafo una bici i m'ha tornat a venir el "mono" de nou. Qui sap si dintre de poc faig alguna duatló ...

Victòria al Gran Repte
Dilluns el Petit Squash va aconseguir una victòria per la mínima 1-0 contra un rival directe i quasi ens garanteix jugar les semifinals. Ara només queda pendent guanyar contra els penúltims demà dijous i estarem a les semis, que les jugaríem divendres a les 22'30. Problema, ens faltarà gent important el divendres però bé, el plaer de jugar-les no ens el treuria ningú.

24 hores Sant Sadurní
Per continuar, divendres a les 22'48 tenim el debut a les 24 hores de Sant Sadurní i com que la majoria de l'equip juguem el Gran Repte, si tot va normal haurem de fer fitxatges per aquest primer partit. Bé, ja els tenim fets, espero que donguin el callo!!!
El segon partit el jugarem a les 6 del matí i el tercer a les 10'48. Després ja vindran els vuitens de final que els juga tothom i si tot va normal, calculo que a les 13'30 ja estarem eliminats. No aspirem a més.

10kms Pallejà
I malgrat afirmar la setmana passada que ja ho tenia tot fet, em van enganyar de nou per córrer els 10kms de Pallejà aquest diumenge. Coincidiria amb la final del Gran Repte, però vaja, sóc home de poca fe i crec que no hi arribarem pas a la final. Desconec el circuit de Pallejà, pero si tot va normal i no és molt dur, confio en poder baixar dels 41' d'Olesa.
Aquest dimarts he fet 8 kms per la Muntanyet de Moja amb el Xavi a ritme molt tranquilet i avui dimecres he rodat 33' a 5'17'' i després he fet 3 sèries de 1km. La primera i segona a ritmes de 4'09'' i 4'07'', bastant còmode i amb molt de marge. La última a reventar m'ha sortit a 3'35''. Sort que era tard i no feia massa sol, sino em dóna algo.

2 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Pues a dar pedales como un loco.. hay que hacer lo que a uno le apetezca y punto... gracias por tu apoyo para Belchite y te veo jugando la final

Anònim ha dit...

Fins ara no havia vist el teu post sobre StSadurní!!! Ole!

Yves