Seguidors

diumenge, 4 de setembre del 2011

Il.lusions renovades i a per feina!

I mai millor dit, despres de dues setmanes de vacances, demà toca tornar a l'activitat laboral i d'altra banda començo també la preparació de 12 setmanes per la marató de Donosti del 27N, em fot una il.lusió enorme i és un repte per mi intentar fer-la entre 3h15 i 3h20.
Després de la marató de Báscones de Ojeda ( per cert, veure vídeo per fer-se la idea http://www.youtube.com/watch?v=2IhJOVDEv20 , no té desperdici i a sobre el menda que us escriu surt als 40 segons saludant ) he desconectat totalment de córrer durant aquests 15 dies, no he volgut saber res tot i que he tingut el "gusanillo" de fer alguna cosa. Entre el viatge a Polònia i la Festa Major de Vilafranca m'he deixat anar de menjar i beure, he guanyat segurament algun kilet i crec que he fet bé, per tornar amb més força i ganes, necessitava una desconexió total.
A Polònia molt bé, país baratet i on vam aprofitar al màxim la curta estància. Visites a Auschwitz, la població muntanyenca de Zakopane que està a la frontera amb Eslovàquia i Cracòvia ens van omplir el temps.
Auschwitz impactant, només veure allò intentes situar-te a l'època de la 2a Guerra Mundial i mires d'imaginar-t'ho però vaja, per molt que ho intentis, crec que és impossible. Era una visita obligada i que ens feia il.lusió de fer, però haig d'admetre que surts una mica tocat, sembla mentida com barbaritats d'aquesta mena es podien donar.










A Zakopane vam aprofitar per fer un parell d'excursions a peu, una al llac anomenat Morskie Oko, la gran atracció turística de la zona, marees humanes caminant i caminant fins al llac, increïble. La zona valia molt la pena, llàstima de no haver tingut més temps i fer alguna muntanya que havia a prop del llac.

La cultura gastronòmica de la zona també la vam explotar, entre que era bona, abundant i barata, es va cumplir l'equació perfecte per fotre's les botes de menjar i beure piwo (cervesa), que era de les poques paraules que sabíem dir i que quan les demanàvem les cambreres es descollonaven de riure.

I de pas,a Zakopane, aprofitant l'enorme quantitat de botigues amb tot tipus de roba i calçat per muntanya, vaig aprofitar per comprar un tallavent Icepeak, que em va sortir per uns 30 euros, vaja, una ganga que s'havia d'aprofitar.

Els últims dos dies els vam passar per Cracòvia on feia moltíssima calor. La ciutat és bonica, un estil Praga, que a peu es fa bastant bé, vaja, per veure lo essencial. Vam visitar tot el casc antic i també el barri jueu sota una xafogor sofocant. També coneguérem uns catalans i al vespre vam veure la 2a part del Barça-Porto en un bar d'allà amb ells i més seguidors polonesos del Barça.










Tornats de Cracòvia, concretament vam estar del dimarts 23 al dissabte 27, va tocar empalmar amb la FM fins el passat divendres, que acabàvem fins altes hores de la matinada. I com que sóc masoca, a les 9 del matí d'ahir dissabte teníem juntament amb el Xavi el torneig Internacional de Tamborí a Vilanova, que cada any juguem i que compta amb els millors jugadors catalans, italians, francesos, alemanys i anglesos de l'especialitat. Va tornar a estar molt divertit, llàstima que diumenge no hi podíem anar a continuar jugant ja que havíem d'anar a la Mitja Marató de Sabadell, que jo no corria però que, per anar posant-me en escena, vaig anar a presenciar. Molt de mono, buff!!! Tant que només arribar m'he dit, vaig a correr una estoneta i fora. Així que he anat a trotar una estona per trencar el gel, uns 8.2 kms en 39 minuts, bastant suau, bàsicament per arrencar a suar una mica i passar una petita inspecció de que tot estigui correcte després de la Marató de Río Boedo.

I res, ara a agafar la rutina de nou i mirar cap a l'horitzó per afrontar tot el que m'espera durant aquest final de 2011. Un final d'any frenètic, dedicat de nou a l'asfalt: Mitja Marató de Barbastro, Cursa del Cava, Mitja Marató Igualada (que la tinc en dubte), Behobia-Donosti, Marató de Donosti, Mitja de l'Espirall i si em queden forces acabarem amb les 6 hores de resistència en pista a Barcelona. Hi ha que posar-se les piles que això s'anima d'aquí poc.
Salut!

4 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Tus vacaciones Polacas!!! joder no te estas de nada.. creo que te as divertido mas en las Fiestas de Vilafranca..no se yo si el caracter polaco, tiene algo que ver con los de Rota.. pues yo me hinchado de reir.
Ahora te llamo.

Francesc ha dit...

El carácter polaco es igual al de la gente de Rota, seguro, jajaja!
Me alegro que estés bien y a tope, disfruta de los 51! Yo con mis 33 voy más que sobrado, no necesito más.
Nos vemos en la Behobia abuelo!!!

Jordi ha dit...

Qué bó el video, és veritat que no té desperdici!, jeje.
Per cert, això de fer 8.2Km en 39' i dir que "bastant suau"...quins collons!, ets un crack!.

Yves ha dit...

I la foto amb en CHarly i en Johan?