Seguidors

dilluns, 2 d’abril del 2012

Definint calendari

Un cop passada la marató de BCN no m'he posat les bambes de córrer ni un dia, bé, sí, el dimecres passat vai trotar 25' amb l'escusa de fer uns bons estiraments, però res més. Ahir vaig fer una sortideta molt light amb bici i això ha estat tot per la setmana post-marató.
Aquesta setmana es presenta igual, desconnexió total. Repòs absolut i escapadeta de cap de setmana pel pirineu aragonès.

I avui escric bàscaiment per explicar-vos com tenim el tema de les maratons pels mesos d'Abril, Maig i Juny. Donat que al Juliol no n'hi han per aquí aprop, hem decidit doblar a l'Abril. Millor avançar ara i no deixar-ho pel segon semestre de l'any, que ja anirem més carregats de kms, si és que ara no hi anem ...
Amb 3 maratons ja a la butxaca (Gran Canària, Sevilla i Barcelona), el panorama pels propers mesos pinta així:

- 15 Abril Marató de la Corunya , 4ª del 2012. Serà la 1ª edició d'aquesta Marató i s'hauran de fer 3 voltes a un circuit de 14kms. És la que fa més pal, per la llunyania i perquè s'ha d'anar amb avió i vistes les experiències que hem tingut últimament ...

- 29 Abril Marató d'Empúries, 5ª del 2012. 10ª edició d'aquesta marató i que constarà de 2 voltes a un circuit de 21,097 kms. L'any passat hi vaig anar a fer la Mitja, aquest any farem la prova que dóna nom a aquesta cita.

- 6 Maig els 7 Cims, 58kms per muntanya i repetirem després del debut de l'any passat amb l'AbueloRunner.

-12 Maig Marató Vins de Blaye, 6ª del 2012. Marató festiva que hem trobat a França, prop de Burdeus. No està més lluny que la marató que podíem fer el 20 de maig a Aguilar de Campoo però hem decidit provar aquesta, perquè transcorre en un marc entre vinyes i castells i té molt bona pinta. I a més es fa en dissabte, que ho preferim també.

- 3 Juny Marató de Bilbao, 7ª del 2012. No té massa tirada però s'hi haurà d'anar i deixar el tema del Juny enllestit. La opció del 17 de juny prop de Ponferrada no motivava massa per la distància, més calor i per les ganes de desconectar que hi ha, quan abans anem de vacances millor.

Se'ns dubte una duríssima prova de foc, del 15 d'abril al 3 de Juny faré 4 maratons i una caminada de resistència de 58kms. Afronto se'ns dubte la part més complicada d'aquest repte.

En tema entrenos poca cosa faré, em deixaré anar bastant, només veient el que tinc cada cap de setmana ja en tinc més que suficient. No em marco cap objectiu més que anar acabant les maratons sense patir més del compte.

Salut!!!

5 comentaris:

forest ha dit...

que bien te lo montas crack.Yo habia pensado tambien en 7 cims,pero es la semana siguiente al trail y creo que será mucha caña.¿no?saludos y adelante.

Guillem ha dit...

Mare meva!! Les vacances les tendràs ben guanyades, això segur!

Jordi ha dit...

Francesc, vols dir que cal fer els 7 cims entre mig de dues maratons tant juntes...potser cal repensar-s'ho, no?.
Vinga!, ànims!!.

Unknown ha dit...

Ostres Francesc, he estat una mica liat i no havia pogut entrar gaire al blogs. Llàstima de la petada a Barcelona, però com tú dius, de tot se n'aprèn y vas saber patir fins al final.
Només veient el calendari fins el Juny ja em fan mal les cames. Tota una kilometrada y pensant en el repte, com diu en Jordi, cal fer els 7 cims?
De totes maneres, amb la il.lusió que li posses, segur tot sortirà de meravella.
Àmins campió!!!!

Abuelo Runner ha dit...

Tienes los huevos de avestruz, como se nota que tiene descendencia de tu abuelo.. eres un autentico payes del asfalto, te felicito amigo Francesc.