Seguidors

dilluns, 23 d’abril del 2012

Prova d'esforç

Aquesta setmana de descans la vaig aprofitar per fer una cosa que tenia pendent de ja fa molt de temps, havia reservat hora per fer-me una prova d'esforç. Abans de començar el repte de les 12 maratons ja se m'havia passat pel cap fer-la, ho vaig deixar-ho estar un temps però no volia demorar-ho més. S'havia de fer ja i més tenint el tute que tinc ara per davant.


Me'n vaig fer una farà uns 3 anys quan encara jugava a futbol a Olesa i desde llavors ha plogut molt. Volia fer la prova, saber que tinc tots els paràmetres correctes, sense cap anomalia que m'impedís continuar amb la pràctica de l'esport, els recents casos de futbolistes també m'havien influenciat molt, així que dimecres estava fent-la.
Xequeig mèdic, electrocardiograma i prova d'esforç sobre bicicleta, uns 24' pedalejant. Això suma com a entreno?
El resultat va ser del tot positiu, molt bé segons em va dir la doctora.  Tinc l'Ok per seguir corrent i almenys això em dóna tranquilitat. Això no treu que no em pugui passar qualsevol cosa, però ara tinc la consciència ben tranquila i tota la gent del meu voltant també ho sap. Ah, això sí, em va dir que de flexibilitat 0 !!!, que sóc un tronc, vaja, res de nou. Com si hagués descobert alguna cosa! Tota la vida he estat un tronc.

Pel que fa a entrenaments, 40' suaus fets el divendres amb la Maria, sort que em va convèncer al final per sortir a córrer algo, que sino ni això hagués fet. Està sent una època diferent, he deixat d'entrenar pel tema de kms i maratons, falta motivació per fer alguna cosa entre setmana i em limito bàsicament a finalitzar les maratons, que també s'ha de dir que poca cosa no és.

Ahir diumenge escapadeta per fer uns kms caminant-corrent per Montserrat novament amb la Maria, una miqueta de desnivell pels 7cims, i tarda de teatre per riure una mica després de la decepció de dissabte ..., "El sopar dels Idiotes", quin fart de riure!!! Quina manera de passar dues hores rient i rient sense pensar en res més.

5ª Marató : Empúries
Aquesta sortirem a fer un parell de rodatges suaus i diumenge matinarem per anar cap a Empúries a fer la 5ª marató de l'any. Serà una marató bastant solitària, sobretot a partir de la 2ª volta on deixarem endarrera els corredors de mitja marató. Al voltant de 300 corredors farem la marató, així que farà falta treballar de nou l'aspecte psicològic de córrer bastant en solitari. Però diria que això ho tenim més que superat.

Salut i bon Sant Jordi!!!

6 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Espero que la maratón te valla de cojon de mico.. tu eres un tío grande y superaras esos momentos de soledad.
Ah por cierto cuanto te soplan por la revisión y donde te la hiciste?..
Envíame un correo y dame datos... te la hiciste en bici o en maquina de correr en gim.

Xavier ha dit...

Busca't amics de pas... jajaja

Entre proves d'esforç, rodatges de 40' i sortides per la muntanya, no vols dir que estàs entrenant més que mai?

Fes tapering si vols..

Unknown ha dit...

Ben fet, me n'alegro que tot sortís correcte.
A Empúries disfrutarás, ja ho veuràs!!!!!

Guillem ha dit...

Jo em vaig fer una prova d'esforç farà uns 6 mesos, però me la vaig fer a la cinta.

Està bé per quedar-te tranquil, i també per conèixer el teu llindar anaeròbic, això sobretot si corres amb pulsómetre, que no és el meu cas...

Jordi ha dit...

Ànims Francesc!, ara toca anar-se mantenint sese desgastar-se, tal i com estàs fent.
Molta sort a Empúries!!.

Abuelo Runner ha dit...

TE ENVIADO UNAS FOTOS POR CORREO LO PUEDES ABRIR.
QUE TE VALLA BIEN EN AMPURIAS.