Seguidors

dissabte, 16 de febrer del 2008

I el resultat és .... empat

Olesa - Sant Cugat 2-2
Ni amb un partit que es dominava 2-0 n'hi va haver prou per poder guanyar el primer partit del 2008. I el futbol és cruel, de vegades massa, ja que en el minut 93 ens van fer el gol de l'empat.
La notícia però se'ns dubte és que s'ha fitxat a dos jugadors del Penedès, el Sergi Condis que ve del Vilafranca i l'Alvar que jugava al Base Espirall. Són dos reforços que ens han d'ajudar força de cara al final de lliga.

Dissabte d'excursió cap a Lloret
I bé, diumenge nou partit de lliga, aquest cop a Lloret. I marxem dissabte, anem de concentració. Hem quedat a Santa Cristina d'Aro per veure el Llagostera-Canovelles, quan acabi anirem cap a Lloret a l'hotel de concentració i l'endemà al matí a jugar contra el Lloret. Si ha de servir per guanyar, endavant. La temporada passada ho vam fer dues vegades i en ambdues vam guanyar 0-3 i 3-0. Ja firmaria jo guanyar ni que sigui 0-1, perquè no podem cedir més empats i estar més partits sense guanyar.

Ja informaré la setmana que ve de la concentració de Lloret i de la prèvia del meu desplaçament per veure el gran Barça, amb ironia, és clar. Però almenys podré disfrutar de l'ambient de Celtic Park, si guanyés el Barça ja seria demanar massa,oi?