Seguidors

dilluns, 4 de febrer del 2008

Un altre empat i encara seguim primers

Taradell - Olesa 0-0
En qualsevol situació normal es podria valorar com un empat positiu però donada la situació de sequera que atravessem i la necessitat de guanyar, el punt és poca cosa. El punt ens continua donant el primer lloc,ara ja compartit,i només la diferència de gols ens fa estar primers.
El partit d'ahir el podem diferenciar en dues parts,la primera nostra per sentenciar el partit amb un 0-2 o 0-3 al descans i el que era millor,la sensació d'estar fent un bon partit i tenir-lo totalment controlat.Però patim una sequera golejador considerable, només 2 gols en els últims 4 partits i poca efectivitat cara a porteria per un equip que vol estar a dalt.
Per contra,a la segona part, ja es va començar de manera diferent,sense crear ocasions i el Taradell es va anar creixent perquè ja al final, i quan més descomposats estàvem nosaltres en busca del gol, fer perilloses contres en els últims 10 minuts que li haguessin pogut donar la victòria.
Són ja 4 partits sense guanyar i és la pitjor ratxa desde que estic a Olesa. Esperem que el diumenge que ve el Sant Cugat en pagui les conseqüències i aconseguim el primer triomf del 2008.