Seguidors

dilluns, 18 de febrer del 2008

Primera victòria del 2008

Lloret 1 Olesa 2
I per fi ha arribat la primera victòria del 2008. Una victòria que es va començar a fabricar el dissabte a les 3 de la tarda quan vam marxar de Vilafranca per anar fins a Santa Cristina d'Aro per veure el Llagostera-Canovelles. Allà havíem quedat tot l'equip al complet per veure com el Llagostera va guanyar per 2-0 al que era líder fins al moment. Un cop acabat el partit, vam anar fins a Lloret per anar cap a l'hotel, sopar, veure una mica la gran derrota del Madrid i després la victòria del Barça malgrat el que diguin.
A dormir i l'endemà al matí a jugar. Partit molt disputat i victòria molt treballada,de manera agònica que trenca una ratxa de 4 empats consecutius. I malgrat el que es digui, tornem a estar al capdavant a l'espera de que es reanudi el Gironella-Granollers aquest pròxim dimecres.
Espero que aquesta nova victòria sigui un punt d'inflexió i tornem a encadenar una nova victòria el pròxim diumenge contra l'Escala,cuer de la categoria però ja sabem que els equips petits se'ns atraganten.

Celtic - Barça
Per cert, dimecres me'n vaig a Celtic Park. No és que motivi massa el joc del Barça, però confio en disfrutar de l'ambient que es pugui viure al camp del Celtic i que el Barça tregui un bon resultat.
Ja us informaré

1 comentari:

Anònim ha dit...

20:43, primeres imatges de C+ abans que els jugadors sortin al Celtic Park de Glasgow. Tant bon punt acaba el "You'll never walk alone", les càmeres de TV enfoquen al públic culè i què??? no pot ser! és ell??? Sí!! Amb una bufanda mig blaugrana mig verda (per l'Olesa?) commemorativa del partit apareixes a la pantalla!!! Ja tens la teva quota d'audiencia i de protagonisme. T'he trucat i em sortia la bústia. Segur que et trucava tothom per dir-te el mateix: t'he vist!!!
A la mitja part, entre el rebombori de la gent parlem per telèfon. Entre crits et dic: 2-3!!! I tu: No, 4-2!!! Al final: 2-3. Quan un en sap de futbol... Adèu, bon viatge de tornada!