Seguidors

dijous, 21 de febrer del 2008

Un dels temples del futbol

El viscut ahir no té preu.Ja sé que no deixa de ser una eliminatòria de 8ens de final i que el rival era un dels més fluixets, però viure tot el dia a Glagow amb la gent culé, l'atmòsfera que es va viure al camp i si per postres li afegim que el Barça va fer un dels millors partits de la temporada és per recordar-ho durant molt de temps.Se'ns dubte em quedo amb l'espectacle que es va viure a Celtic Park, tant a les grades com també sorprenentment al terreny de joc.
És impressionant veure 60000 persones cantant el You'll never walk alone o animant sense parar als seus en qualsevol corner o sacada de banda provocats.





Impressionant moment

quan es posen a cantar el

You'll never walk alone.





I també ressaltar el fair-play i bon fer dels aficionats del Celtic. Quan encara quedaven 3 o 4 minuts per acabar el partit van començar a aplaudir als seus jugadors i a l'afició del Barça, amb la ovació nostra cap a ells. Ells tenen la mentalitat d'anar a disfrutar del futbol, potser se n'hauria d'aprendre aquí però és una cosa que és impossible. I segur que pel partit de tornada els 5000 que tinguin entrada no pararan d'animar i que uns milers més es quedaran sense entrada per veure el seu equip quan tenen l'eliminatòria casi perduda. Faríem nosaltres el mateix?
Per cert, anècdota : degut a la cridòria que hi havia al camp no m'enterava dels missatges o trucades que rebia al mòbil. Però al descans miro el mòbil i veig uns quants sms i em va extranyar. La sorpresa és que quan els vaig llegir tots deien el mateix "Has sortit per la tele en primer pla". Si és que quan un és mediàtic ....

Aquí deixo la grabació del You'll never walk alone que es va cantar just abans d'iniciar el partit. És un moment impressionant que em sento orgullós d'haver viscut. És difícil anar a un camp i viure una atmòsfera millor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

When you walk through a storm
hold your head up high
And don't be afraid of the dark.

At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.


Gallina de piel !!!!!