Seguidors

diumenge, 10 d’octubre del 2010

5a setmana completada

Comentava la setmana passada que no havia tingut bones sensacions el diumenge amb la tirada llarga. Avui ha estat el contrari, 26 kms fets de dalt a baix, d'una tacada, en 2 hores 11 minuts, a una mitja de 5'03'' el quilòmetre. Matí ennuvolat, com a tot el país, i en els quals he tingut uns 6-7 kms amb pluja, això sí, bastant fineta. M'he trobat bé, però segueixo tenint respecte a com puc reaccionar a partir del quilòmetre 30 d'una marató.
Ha estat la guinda a una de la setmanes més dures que porto fins ara. 72 kms en total en 5 dies d'entrenament combinant 2 rodatges, un de 60' i el d'avui de 130', sèries variades i pujades.
La setmana que ve em mereixo un premi i faré un dia més de descans.Serà una setmana suau per fer diumenge descansat la Cursa del Cava. La intenció és fer uns kms abans de la cursa i després els 13 kms exprimint-me al màxim de les meves possibilitats.

3 comentaris:

Xavier ha dit...

Al tanto amb les 4 pujades que hi ha a partir de La Garrofa: Abans del Sol i vi, durant el Sol i vi (possiblement la més dura), la de després del trencall de St.Pau i finalment, la que està a 500 metres de l'arribada.

Tot i així, tira milles de La Granada a la Garrofa, ja tindràs temps de recuperar. I un cop superada la pujada de després del trencall de St.Pau, son 3'5 kms a on has de reventar i allargar la "zancada".

Temps, 58 minuts fàcils.

Yves ha dit...

Per preparar una marató, un corre mai la mateixa distància que farà el dia de la cursa? o ho deixa a la sort?

Francesc ha dit...

No, que jo sàpiga mai es fa la distància de 42 kilometres. Com a molt tinc tirades llargues de 28-30 kms, fins unes 2h30m +o-.