Seguidors

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Cursa del Cava, realment sorprès

Bona cursa la disputada a les nostres contrades del Penedès. 13 kms amb bon clima, bon ambient i un paissatge típic de la comarca.
La idea incial era baixar de la hora, fer un 58 o 59 minuts. Alhora de la veritat surto i ja veig que el 1er Km el faig a 4'06. Collons, em dic, vols dir que aguantaràs a aquest ritme? Segueixo tirant, 2on km igual, 4'06. Vinga, que ja només en queden 11, qui no es consola és perquè no vol. Camí de la Granada el terreny picava un tros cap amunt, tot i aixi 3er km a 4'24. A la Granada em pensava que era pla, i el tomb que fas pel poble va picant la majoria de nou cap amunt, quina sorpresa, no massa grata la veritat, però completem el quart kilòmetre a 4'22. Buff, pensava, no aguantaràs, frena frena! Però no, algo dintre teu et fa donar el que tens i no conformar-te, agafa't que ara ve baixada. Sense baixar el ritme però conservant per lo que vindria després, he anat fent el descens d'uns 3 km omplint la reserva pels tobogans de després. Sense donar-ho tot però mantenint el ritme. Així doncs, arribem al quilòmetre 7,8 on ara venia lo de debò.
Primera pujada, just abans del Sol i Vi, solventada amb èxit, agafant-se a l'asfalt i amb alegria, amunt. Baixadeta per estirar cames i a pujar cap al Sol i Vi, ascens d'uns 800 metres. Al contrari del que em pensava, a les pujades era quan em sentia més fort. Sí,superada. Ja només en queden 2!
De nou petit descens i encarem uns 400 més cap amunt. Ja sabia que aquí havia d'apretar, ja que després era baixada fins entrar a Sant Sadurní i podia baixar a bon ritme però recuperant. Anava en temps de fer 55 o 56 minuts, ni jo mateix m'ho creia. Avancem doncs i ens endinsem en el descens d'uns 2 kms, vamos!
Entrem a Sant Sadurní i el terreny torna a picar amunt i ho remata la pendent final de 200 metres, on ho he donat tot i m'he sorprès a mi mateix adelantant a uns quants corredors. 100 metres més en baixada i arribada. Temps final de la cursa 55'42, tot i que el real ha estat de 55'30. Gran sorpresa i alegria per mi, els entrenaments tot i estar enfocats cap a una marató, estan donant els seus fruits.
Aquesta setmana torno als 4 entrenaments forts tot i que diumenge faré la Mitja Marató de Castelldefels. Allà la intenció és seguir la llebre de 1h35m i si em veig bé, apretar una mica per rebaixar els 1h37m que tinc de Vilanova l'any passat.


Pocs moments abans de començar la cursa amb companys de feina

2 comentaris:

Yves ha dit...

Donen ganes d'agafar les bambes i sortir a córrer...

Xavier ha dit...

Que vas arribar a base de cops de colze a l'arribada per tal d'avançar a gent?? Ets capaç de tot...

Deixa de fer tantes curses i centra't amb el que toca