Seguidors

diumenge, 24 d’octubre del 2010

MMP a Castelldefels : 1h32'33''.

Comentava la setmana passada que la idea era seguir durant la Mitja a la llebre per rondar els 1h35'. Doncs bé, he sortit molt endarrera, massa, i la llebre quasi no l'he vist. He començat alegre, amb ganes,ja tenia una motivació extra que era agafar la llebre. Començo a rodar sobre 4:22, 4:25, 4:18 sempre rondant aquests parcials, depenent de si trobava alguna pujadeta o no. Sempre positiu i anar avançant gent, psicològicament també era important. Anem cap al passeig i fem una tirada per allà per tornar cap a la sortida al canal olímpic on esperaven els 10km. Abans però, cap al 8, pujada per un pont a l'alçada de la C-31, ara el passes bé, però més tard ...
Res, enfilo ja els 10 primers i passo per l'arribada amb 44'16 i permeteu-me dir que bastant sobrat. La meva marca de 10 és 43'53'' de fa un mes i poc , a la Mercè, però ara mateix estic bastant per sota d'aques temps. Per cert, sensació extranya al veure que la gent esprintava perquè ja acabava els 10 mentre jo seguia al meu ritme constant en busca dels 21kms. Segueixo endavant, penso que ja només en queden 11 i 97 metres, oi?
Tornem cap al passeig mentre et creues amb tota la marabunta que encara havien d'arribar als 10 kms. Em creuo amb la meva germana, i em saluda, vinga Frans diu, gràcies em dic i penso "tu ja acabes i jo torno a començar i a sobre més cansat". Reset.
Passo 3 kms que noto que afluixo, no sé si inconscientment o què, perquè faig del 12 al 14 entre 4:28 i 4:30. Dic, a veure si ho pagaré? Igual m'he fet massa el valent. Però després d'això em refaig i torno a rodar uns segons per sota, agafant de nou el ritme que havia portat durant la majoria del recorregut. Aquest kms amunt i avall pel passeig han estat bastant aburrits, perquè et creues amb la resta de la gent, però bé, m'anirà bé per preparar el coco per futurs reptes.
Encarem ja la resta, 4 kms, per dintre vaig pensant el temps que em queda a cada km que passo. Si faig uns 4:20 i em queden 4 kms, em queden tants minuts de córrer. Buff, ara ja comences a patir i desitges com sigui arribar. Pel km.19 atrapo la llebre, crec que anava una mica més ràpid perquè no em quadrava el temps que portava jo i el de la llebre. En fi, queda el pont un altre cop per pujar i penso: collons, ja el podrien treure. Però allà està, quiet i esperant a la gent. Buff, vinga va, un petit esforç i fa baixada(lo de baixada és un dir). El passo i ja no queda quasi res. Nota futbolística: em dóna temps de veure en una cantonada parat l'autocar de l'Ascó de 3a divisió, després veig que han perdut al camp del Castelldefels 3-0. Apa, bon viatge de tornada. Tanco nota, perquè veieu que encara em queda futbol a les venes. Així doncs encaro els 2 últims kms i no veig el cartell de 20, miro el rellotge i veig que posa 20, així que apreto i faig el meu km més ràpid de la Mitja en 4:05. L'arribada és un fet, al final 1h32'33'', MMP, jeje, com m'agrada dir això un novato com jo. De fet, tenia un 1h37'23'' a Vilanova l'any passat i ja està.Ara estic molt millor preparat, d'això se'ns dubte. Em queden 7 setmanes per la marató de Castelló, i de pensar en 42 kilòmetres m'asusto una mica, `però bé, encara queda temps per pensar-hi.
A seguir entrenant i ja en parlarem més endavant. Toquen 2 setmanes més de sessions dures i després ja encararem la Behobia-San Sebastian.

4 comentaris:

Yves ha dit...

sembla q la tev llebre ets tu mateix...
jo tampoc suporto les carreres amb doble sentit...

Xavier ha dit...

Amb 7 setmanes per Castelló, tranquilament pots doblar el temps d'avui el dia de la marató. Estaràs per sota de 3h15m.

bodi ha dit...

Els entrenaments es noten, en això no hi ha "ni trampa ni cartón", si s'entrena surten els temps. Vas molt bé per la marató, jo aniria a cinc el km. i si hi ha gas apretar a partir del 35. Que hi hagi sort !!!!

Francesc ha dit...

La idea és 5 el km, rondar les 3h30m. Si faig aquest temps seré el més feliç del món i sino el faig però l'acabo dignament també.