Seguidors

diumenge, 1 de maig del 2011

Mitja Marató Empúries

Ja toca posar alguna coseta després de la Marató de les 3 valls. Pocs entrenos he fet desde llavors, 4 sortidetes mal comptades i poc més.
Per aquest cap de setmana he tret la pols de les bambes d'asfalt i he disputat la Mitja Marató d'Empúries, que tenia inici desde les runes d'Empúries i on estàvem envoltats de romans.
Me l'he pres amb molta calma fins al km.10, tanta calma que he passat pel 10 amb 50' clavats. Ritme molt, molt tranquilet perquè tenia la intenció de fer-la en 1h45 i així rodar una mica més de temps.
Però a partir del 10 no m'he pogut aguantar més i m'he dit"Apreta una mica". Així que he fet un canvi de ritme i llavors he començat a rodar al voltant de 4'15''. Em sentia bé i amb forces i mentre anava adelantat gent encara agafava més ganes. Endavant doncs, continuaré. Em pensava que ho pagaria a la llarga però no, m'he mantingut molt constant en aquests temps excepte els trams on trobaves alguna pujada matadora que et feia baixar una mica el ritme.
Al final he creuat la línia de meta amb 1h36m56s, quan al km.10 portava una projecció de 1h45m. Bons 11 kms finals que m'han servit per activar-me una mica i donar-me compte que al loro que no estamos tan mal.
En acabar he estirat una mica i he anat caminant fins al km35 per acompanyar durants els últims 7kms a un amic que avui disputava la seva 2a marató. M'he posat del 35 fins a meta al seu costat per intentar donar el màxim suport en els kms més dificils. A més a més, s'ha de tenir en compte que aquesta era una marató en la que corrien poc més de 400 atletes i on la presència de públic era molt escassa, així doncs feia falta un bon treball psicològic per fer-la. Al final ha completat la marató amb èxit i hem arribat sencers a l'arribada.
També vull felicitar al Xavi Vàrias perquè després de 2 anys ha tornat a fer una marató. Anant de menys a més i recollint cadàvers durant la 2a mitja per acabar amb uns bons 3h34. Felicitats! M'heu fet entrar el "gusanillo" de la marató durant aquests dos dies però avui no era el dia, la setmana que ve toca 7 cims i havia de fer bondat.
Tanco aquesta setmana amb uns 67 kms. Durant aquesta setmana espero fer un parell de sortidetes, una de recuperació demà dilluns i si la feina ho permet, una altra el dimecres. Per diumenge s'haurà de matinar per disputar els 7 cims. I dimarts aniversari, l'edat de Crist, espero que els 33 no em passin factura el diumenge. Salut!

6 comentaris:

Xavier ha dit...

Surt dimarts al vespre a correr. Tots els carrers, lliures per tu. Com si es tractés d'una cursa, no hi haurà trànsit...

Bon cap de setmana per l'Escala, i bones "rajades".

Fairi.

Abuelo Runner ha dit...

Como se nota que has hecho entrenos de calidad con el abuelo.. la maraton de montaña te ha puesto fuerte como un toro.. no gaste muchas fuerzas esta semana que el domingo tenemos un miura que lidiar.
Francesc la tarta me la como el sabado de postre.. porque con el madrugon que me tengo que pegar el domingo... tanto da!

sebas ha dit...

bon entreno el de diumenge! (alguns, una mica decebuts), no per punxar i no poder més, sinó per no poder ajudar al Xavi!
Espero poder repetir moltas més vegadas amb el gupet que anavam!
ens veiem als 7 cims, i si coincidim una estoneta... (no vam estar tant malament, no?) MOOOOLT DE GUST

Francesc ha dit...

Maier, lo dicho por telefono, el pastel cuando llegues aquí. Despues a hacer el trámite de 58kms, jaja.
Sebas, em va fer molta gràcia lo del Fairy. Bon cap de setmana, va estar molt bé. Ens veiem als 7cims, allà no hi hauran excuses, jaja.

Jordi ha dit...

Òstia Fos!, fins i tot anant de passeig et surt una bona marca...

Yves ha dit...

Ara q tens 33 t'hauries de plantejar fer aquella del Sahara... la q va fer el luis Enrique...