Seguidors

diumenge, 31 de juliol del 2011

Més volum

Dilluns : 13 kms de recuperació a ritme de 5'33
Dimarts : 3kms de calentament,, fartleck mexicà i 2kms de refredament. El fartleck mexicà consisteix a fer 9' forts, 8' lents, 7' forts, 6' lents, ... així fins a 1' fort. En total, sumant les 3 fases de l'entrenanent, van sortir uns 15 kms.
Dimecres : merescut descans
Dijous : 4kms molt suaus per estirar cames.
Divendres : 7kms, més del mateix, unes molèsties a l'esquena em van fer saltar l'alarma, però per sort no va ser res.
Dissabte : ben d'hora, a les 8 del matí, començàvem a córrer per la Carretera de les Aigües. L'objectiu era fer una tirada de 24 kms. Després de molt de temps afrontava més de 20kms seguits. Resultat final satisfactori, rodant els 1er 15kms a un ritme entre 5'45'' i 5'30'', vaja, molt còmodes, pero conscients que aquest serà el ritme a la propera Marató. Els 9kms finals rodant a 5' el km o alguns segons per sota ha estat el canvi de ritme per acabar d'activar-se. En resum, 2hores 10 minuts. Bona tirada per recuperar mica en mica antigues sensacions, suposo que en repetiré un parell més abans de la Marató del dia 21.
Diumenge : per si no n'hi havia prou, caminada de Queralbs fins al Puigmal i baixada a Núria per després agafar el cremallera per tornar a Queralbs. Es puja desde els 1170 metres de Queralbs fins als 2910 del Puigmal. Primera part fins a Núria(1960 metres) relativament suau gaudint d'un dia esplèndid i sense fer massa calor.

Un cop a Núria quedava lo bo, 5kms de pujada però amb uns 1000 metres de desnivell. Fins als 2540 metres d'alçada la pujada era força còmode i amb vegetació, però a partir d'aquí la pendent augmenta i molt i es passa a un terreny més pedregós fins al cim. Però bé, s'ha aconseguit.

En total han sortit uns 17kms amb uns 2100 metres de desnivell positiu, aquí teniu el desnivell tot i que falta una part de la baixada fins a Núria, però el GPS, que avui s'ha portat bé, no dóna per més, el pobre es fa vell.

Tanco la setmana amb uns 63 kms correguts i aquesta excursió al Puigmal de 17kms.

2 comentaris:

Yves ha dit...

Ep! No ho has posat posat tot! Dissabte tarda vas recarregar energies amb un berenar de luxe del món de juju!!!!!! (Diluvi inclòs)

Abuelo Runner ha dit...

Buena semana pajaro!! eso es señal de que estas bien, pero guarda fuerzas para Sevilla que ire con las garras afiladas.
Un saludo Francecs