Seguidors

diumenge, 23 de desembre del 2007

Bones, boníssimes festes

Olesa 3 Vic 0
Després de la trascendetal victòria de dissabte davant del Vic i aconseguir acabar l'any com a liders, s'acaba un 2007 gloriós. Contra el Vic vam fer un partit molt bo i sino arriba a ser pel porter visitant s'harien pogut veure 2 o 3 gols més a favor. Al final com era lògic, victòria molt celebrada per tots els que composem l'equip i que ens fa convèncer de que es pot arribar a fer algo gran aquesta temporada. S'acaba l'any i la classificació queda així en quan a equips importants:

Olesa 32 punts
Granollers 28 punts
Parets 28 punts
Vic i Canovelles 26 punts
Llagostera 22 punts
Rubí 22 punts

A aquestes alçades ja descarto el Bellavista (17 punts, a 15 de nosaltres). En canvi el Rubí acaba l'any guanyant dos partits consecutius i en franca progressió, igual que el Granollers que s'ha tornat a col.locar segon. El Llagostera acaba amb 22 punts molt per sota de les seves possibilitats segons la meva opinió.
Penso que la clau de la lliga estarà en seguir mantenint el nivell a casa perquè a fora anirem sumant punts de tant en tant. Desde que vaig arribar a Olesa hem jugat 25 partits a Olesa, amb 19 victòries, 6 empats i 0 derrotes. Sí,sí,estem invictes a Olesa i és un nou repte que tenim fins a final de temporada.

Ara a disfrutar d'uns merescuts dies de vacances, a recuperar-se de la petita lesió i perquè no, oblidar una mica el futbol que ja tindrem temps de pensar-hi a partir del dia 2 de gener.

Desitjar a tothom que llegeixi o hagi llegit alguna vegada aquest blog un Bon Nadal, el Feliç Any encara no el desitjo perquè tornaré a escriure abans d'acabar l'any.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que amb retard, Bon Nadal i Feliç Any 2008!

Anònim ha dit...

Tots els meus desitjos per a que el 2008 sigui un bon any en el terreny personal i professional (esportiu). A per l'ascens!!!