Seguidors

dimarts, 4 de desembre del 2007

Victòria balsàmica

Olesa 2 Canovelles 0
Diuen que després de la tempesta ve la calma i això és el que ha passat aquesta setmana. Després de la primera derrota de la temporada a Ripollet, (però la decepció més gran va ser la imatge donada) ens visitava el quart classificat Canovelles que venia de guanyar al líder Parets.
L'equip es va sobreposar a una setmana mogudeta i va aconseguir una victòria molt important, demostrant una gran actitud i sabent estar en tot moment en el partit. Dos gols, un a cada part d'Alex Martinez i Dani Duran van donar 3 punts més que ens permeten recuperar de nou el liderat(compartit amb el Parets, el nostre pròxim rival).
La jornada ens ha estat de nou favorable en quan a marcadors. A l'empat del Parets a casa, se li ha de sumar la derrota del Llagostera al camp del Sant Cugat, l'empat del Vic a casa contra el Ripollet i el del Rubí a Berga.
Deixant de banda el partit, comentar que aquesta setmana hem canviat els dies d'entrenament per això del pont de la Puríssima: vam entrenar ahir dilluns,entrenarem avui dimarts i dijous farem un partit amistós a ... Esparreguera. Sí,sí, derby al camp de l'equip contra el qual l'any passat vam celebrar la festa de l'ascens. No deixa de ser un partit amistós on es podran fer moltes proves de cara a posteriors partits, però de ben segur que cap dels dos equips voldrà perdre.