Seguidors

dilluns, 31 de desembre del 2007

Els millors desitjos pel 2008

3x3 al Palau Blaugrana
Per tancar l'any ahir vam fer un 3x3 al Palau Blaugrana, no és tant difícil això del bàsquet! Si ho arribo a saber abans ..... Ja podré dir que he jugat alguna vegada al Palau i he pogut fer més d'un triple. Aquí teniu una instantània d'una penetració a canasta. Amb la broma vam disputar 5 partidets de 15 minuts i vam arribar a semifinals, no està malament per ser uns novatos en això del bàsket.


Tanquem l'any i en comencem un de nou
Doncs s'acaba l'any,uns diran que per fi s'acaba i d'altres diran que no hauria de finalitzar mai el 2007. El que és irremediable és que d'aquí poc entrarem al 2008 i tothom es farà pròposits pel nou any que començarà.
En el terreny esportiu el 2007 ha estat fantàstic, ascens a la Regional Preferent i de moment lideratge a la nova categoria. Espero que el 2008 ens porti un nou ascens a la 1a Catalana.
Per lo demés, molta salut per a tothom, treball i felicitat per a tothom. Això és lo primordial, el que vingui de més benvigut sigui.
Bona entrada d'any!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta!!! Jugón!!!!!
Pel que he vist al fòrum de futbolcatalunya.com han obert un post per opinar sobre l'onze ideal del Grup I de Preferent i no surts en cap! Tampoc surten gaires jugadors de l'Olesa. Serà que ja no caieu tan simpàtics? O que la gent us veu com els "galàctics" de la categoria?

Francesc ha dit...

No surto pq estic lesionat,jaja. La veritat és que cadascú que posa algo allà tira cap a casa i sino surt quasi cap jugador de l'Olesa doncs encara més mèrit tindrà la temporada que estem fent,no?
Per cert, veig que estàs en forma, dos golets que deuen ser en gran part degut a les botes que et vai deixar que van soles. Als polítics ni aigua.

Anònim ha dit...

Sí, això que surtin pocs jugadors de l'Olesa vol dir que no hi ha individualitats que sobresurtin sinò que el que prima per damunt de tot és l'equip.
Pel que fa als dos gols, les botes van ajudar i molt!!! Jajajaja El primer va ser en recollir un refús d'una falta directa al pal i dins l'àrea petita "se revolvió en un palmo de terreno y cruzó el esférico lejos del alcance del portero" (quina descripció!! jajajaja). I el segon, després de jugada per banda i passada de la mort a la frontal de l'àrea gran on de xut ras i col.locat a ran de pal va fer inútil l'estirada del porter (el millor d'ells, quasi a l'alçada de Iker Casillas jajajaja).
I diumenge, a guanyar a Berga!!!