Seguidors

dilluns, 10 de desembre del 2007

Parets 0 Olesa 2
Sens dubte matinal amb un gran protagonista : el vent. De vegades penso que partits així s'haurien de suspendre perquè és un gran incovenient per la pràctica del futbol.
Pel que fa al partit, victòria i pas de gegant davant el co-líder i equip inexpugnable a casa seva. Dos gols a la primera part, un de rebot i l'altre de vaselina d'Arturo van significar 3 punts importantíssims en un partit que va ser més tranquil del que es podia preveure al principi. Un Parets que només va tenir dues ocasions en tot el partit i ja amb el 0-2 al marcador, malgrat el que es pugui dir en els mitjans informatius. No vam fer un gran partit nosaltres? Correcte, vam ser pràctics, com s'ha de demostrar en els partits clau, com vam fer la temporada passada en molts partits importants, amb una serietat en tot l'equip que quan es posa les piles hi ha pocs equips que ens puguin superar.
Si juntem la victòria amb els resultats donats aquesta setmana ens quedem líders amb 3 punts d'avantatge al Parets, 5 al Vic, 6 al Granollers, 10 al Llagostera, 11 al Bellavista i 12 al Rubí. No està malament el botí aconseguit fins el moment. Som regulars i la clau és continuar sent forts a casa, perquè si cumpleixes la mitjana anglesa ( 3 punts a casa i 1 a fora = 68 punts) puges quasi amb tota seguretat i de moment ho estem aconseguint.
Queden dos partits per anar de vacances i els dos a casa, contra el Palau Solità i el Vic. No cal dir que si traiem els 6 punts ens anirem de vacances ben tranquils i complint un 2007 molt existós en el pla personal:ascens a Preferent i liderat momentani a Preferent.