Seguidors

dilluns, 25 de febrer del 2008

Victòria pensant en el Llagostera

Olesa 3 L'Escala 1
Segona victòria consecutiva davant el cuer i que comporta que novament ocupem el liderat a la classificació, això sí compartit amb el Granollers. El partit es va posar ràpid de cara, però vam entrar en una situació de relax que va comportar que l'Escala tingués de 3 ocasions per marcar abans del descans. A la represa, sortida en tromba i un 3-0 als 60 minuts va tancar el partit. Cap al final i fruit de la relaxació, va arribar el 3-1 definitiu d'una falta directa.
S'ha de dir que l'Escala era un equip format exclusivament per jugadors sudamericans, concretament d'Argentina amb el que això comporta, joc brut i "que pasa pibe". Però la festa va acabar en pau.
Tal com es troba la classificació, Olesa (42), Granollers (42), Canovelles (39), Vic (38), Rubí (35), Ripollet (35), Llagostera (34) i Sant Cugat (34) i quedant 12 jornades, es presenta un final de lliga molt emocionant. Veig aquests 8 equips amb opcions però cada jornada servirà per veure cap on poden anar aquests equips.
Dissabte que ve gran prova de foc a Santa Cristina d'Aro contra el Llagostera, un equip que va a l'alça i que està format per pujar de categoria. Se'ns dubte que és un partit que els pot descartar definitivament en cas de perdre i crec que al Llagostera només li val la victòria. A veure si ho podem aprofitar i ens podem endur 3 punts d'or.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Llagostera, victòria fàcil i clara. 1-4 i cap a casa! Recorda que la darrera vegada, el "pitoniso lucho" la va encertar de ple al camp del Celtic (2-3). Jajajaja.
Fora conyes, estic convençut que guanyareu i a final de temporada pujareu a 1a Catalana. Heu passat tota mala ratxa que té un equip al llarg de la temporada. I els rivals no ho han sabut aprofitar. Ademés us heu reforçat bé de cara a tenir gent a dalt que aporten gol.

Francesc ha dit...

Respecte a lo de Glasgow és cert, la vas encertar al descans.
Això de victòria fàcil ho veig complicat, jo diria que tenim les de perdre però veurem què passa al camp de Santa Cristina d'aro, on jugava fa anys el Cristinenc-Espanyol.