Seguidors

diumenge, 20 de novembre del 2011

Això està al caure

Doncs sí, això s'acaba. La preparació està arribant al punt final i "el partit" del 27N és a punt de jugar-se.
Aquesta setmana m'ha servit per retrobar-me una mica amb mi mateix, ho necessitava. He pogut entrenar amb normalitat quasi absoluta, i tot i que encara no estic al 100% del peu, no serà obstacle.
Ara és lògic que cada dia que passi tindré més nervis, sorgiran preguntes i dubtes que m'aniré fent constantment: seré capaç d'aguantar el ritme que vull portar molta estona? hauré entrenat prou? seré mentalment prou fort? ....
En fi, lo lògic i normal que ens passa a tots els maratonians abans de córrer una nova marató. Serà la 4a i aquesta és especial, és la que vull ser més agressiu, si revento em sabrà greu però vull provar un ritme més exigent. La 1a a Castellón era el debut, firmava les 3h30 i ho vaig aconseguir, la 2a a Barcelona era simplement aguantar més estona el ritme de Castellón i també ho vaig assolir, la 3a a Báscones de Ojeda va ser fer-la sense apenes preparació i veure el que era fer una marató amb només 50 persones, un calentón de l'estiu, jaja. Donosti la tinc fixada de fa temps i em fa especial il.lusió atacar-la, noto que he millorat i espero plasmar-ho.
Sigui com sigui i passi el que passi, haig de sortir a disfrutar, simplement. És un goig poder córrer una marató i tot el que et barrina el cap durant els 42195 metres. O no ? Per cert, queda una setmana però avui he consultat el temps i preveuen pluja, anirem fent un seguiment dia a dia per veure quina previsió de temps dónen.

Bé, us deixo aquí teniu l'entreno d'aquesta setmana:

Dilluns : descans després de la Behobia. El fisio m'havia aconsellat repòs i haig de dir que tenia el peu dolorit després de la Behobia. I per postres, quàdriceps una mica carregats, res greu però, normal, em conec i sé que la causa és la parada obligada que vaig tenir que fer.

Dimarts : rodatge de 60' per fer 12,1 kms.

Dimecres: 20' calentament suaus, 40' a 4'27'' i 18' novament suaus. Els 40' eren els que havia de fer a ritme de marató, dels quals els últims 2kms els vaig fer en pista i sense voler em van sortir una mica més ràpids.

Dijous: visita al fisio per seguir mirant el peu.

Divendres: 20' calentament, 10kms progressius i 10' per acabar. Vaig estrenar les plantilles i haig de dir que de moment cap problema, vaig anar força còmode. La podòloga em va dir que si m'hi trobava bé endavant, tinc dies per davant per provar-les i no descarto córrer la marató amb elles si m'hi trobo còmode.
Després de fer 20' de calentament a 5'15'' aprox., vaig anar fent 10kms en continua progressió per acabar els últims 3kms en 4'19'', 4'13'' i 4'06'', no necessitava forçar més, simplement acabar bé i còmode. Satisfet vaig finalitzar l'entreno, necessitava una cosa així per agafar confiança.

Dissabte: descans.

Diumenge: 16,5 kms a 4'43''. Última tiradeta que em queda, em sorpren un bon xàfec només començar que em deixa xop durant uns 500 metres però després va parant i puc fer la ruta sense aigua. Novament corro amb plantilles, força bé.

De cara a la últiam setmana, 3 trots suaus i fora, correr poc i així anar amb ganes pel diumenge. Que sigui lo que Déu vulgui!

Per acabar dir que m'he inscrit a la 2a Pujada a l'ermita de Sant Pau, cursa que organitza els Falcons de Vilafranca i com que es fa aquí a Vilafranca al final he decidit a inscriure'm. L'any passat no la vaig fer perquè era una setmana abans de Castelló i no ho veia adequat. Serà una bona ocasió per anar a fer 10kms i finalitzar-ho amb una butifarrada.
Ah, i també estic inscrit a la San Silvestre Vallecana, a Madrid. Aquest final d'any serà diferent i em desplaçaré a Madrid a fer aquesta multitudinària cursa, crec que al voltant de 36000 persones i canviaré una mica la rutina dels caps d'any, sempre va bé canviar d'aires.

7 comentaris:

forest ha dit...

Ya tienes los deberes echos,ahora solo queda disfrutar de la carrera y ya está.Una pregunta ¿cual es tu objetivo? o no lo hay.saludos.

Francesc ha dit...

El objetivo es disfrutar lo que se pueda, jaja.
Bajar de 3h26m es lo mínimo, me conformo en estar entre 3h15 y 3h20. Pero claro, que te voy a contar, una maraton depende de tantos factores!

Guillem ha dit...

Molta sort Francesc!! Jo crec que el 3:20 el tens segur!!

Abuelo Runner ha dit...

Espero que el que se acueste en tu habitación, lo dejes descansar mas que a mi... que menuda noche me diste ji ji ji.
Francesc que te valla fenomenal y consigas tu objetivo desde el lado mas oscuro de donostia.

Yves ha dit...

Donosti... oe!

Unknown ha dit...

Ei Francesc!
Que et vagi molt be per Donosti, jo la tenia en ment pero al final em vaig decidir per València.
L'entreno ja el tens, ara falta que surti un bon dia i segur que cau una bona marca.
Ens veiem!

Jordi ha dit...

Vinga Fos!, saps que vas preparat de sobres. Només t'ho has de creure. Molta sort a Donosti, et sortirà la marca segur!!.