Seguidors

dimecres, 2 de novembre del 2011

Entrebanc pel camí

Em temia alguna cosa i no volia pas que fos veritat. Però sí, tinc una tendinitis al tibial posterior del peu dret. Ja fa unes setmanes que notava alguna molèstia al turmell i de fet ho havia comentat en algun post anterior però no en feia massa cas. Avui tenia hora al fisio, sabia que tenia la zona una mica inflamada i m'ha corroborat la petita tendinitis que tinc.
La causa més probable? El canvi de bamba en asfalt que vaig fer a mitjans de juliol ( per aquestes coses va bé mirar l'històric del blog). És un dels mals més freqüents del canvi de bamba segons m'ha comentat i he pogut anar llegint per Internet, vaig passar d'unes Brooks a unes Asics i suposo que amb l'acumulació de kms per la preparació de Donosti m'haurà anat sortint aquesta lesió.
I ara què? Crec que lo positiu, o almenys m'ho vull mirar així, és que la base d'entrenos ja la tinc feta, em queda bàsicament lidiar aquesta setmana com pugui i la resta ja fa bastanta baixada, és primordialment mantenir el treball fet. I lògicament seguirem amb les sessions de fisio, gel i forces estiraments de la zona.
A veure, no vaig coix ni molt menys, és simplement dolor, a dies més i a dies menys, i tinc clar que d'aquí a Donosti ho aniré trampejant com pugui i conviuré amb ell. Ahir dimarts per exemple vaig fer una tirada de 26kms i la molèstia era quasi despreciable, però altres dies sí que he notat més dolor.
L'objectiu és arribar amb el mínim de molèstia possible al 27N, seleccionant bastant els entrenaments i si pot ser fer-los més per camins (tot i que ara es fa fosc més aviat) o inclús per pista per evitar la duresa de l'asfalt.
No és una bona notícia, està clar, però és el que hi ha i s'ha de mirar endavant.

5 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Baja un poco el kilometraje y también la intensidad.. de lo contrario ira a mas y te obligara a parar forzoso.. como me paso a mi.
Te llamo en un ratito.

Jordi ha dit...

Ànims Francesc, ja veuràs com poc a poc el dolor va passant. Com bé dius, tens la baxse feta i un nivell de collons!, així que tranqui que a Donosti et surts!.

Yves ha dit...

Fos, ànims, això no és res! Segur que el fisio et posa tot a lloc!

Judith ha dit...

Molts ànims guapos, mira el cantó positiu: ara podràs cuinar més! jajajajajaja. Petonets

forest ha dit...

Algo así tengo yo desde la tirada del Martes,pero un poco de (descanso) y todo solucionado.Saludos.