Seguidors

divendres, 4 de novembre del 2011

Pluja divina?

Quina merda de dia que està fotent. Ara bé, igual és un regal diví perquè descansi i descansi i no surti a córrer ni un metre.
Avui al matí volia aprofitar el dia de festa per rodar molt suau per pista, suar una mica i veure sensacions, però amb la pluja ja ho he descartat. Ara a la tarda aprofitant un moment que ha parat de ploure ho anava a intentar de nou, però res, veig que torna a ploure. Així que res, a descansar. Ho intentarem potser demà en algun moment del dia.
Porto doncs dimecres, dijous i divendres de repòs total, dies de gel, antiinflamatoris, fent estiraments i sense parar de donar-li tombs al tarro. Em fot, però és el que hi ha i no s'hi pot fer res.
D'aqui al dia 27 pocs entrenos i selectius, desgast minim,a intentar conservar el treball fet i arribar amb les millors condicions possibles. La Behobia-Donosti de la setmana que ve la faré, sí, però no pas sortint desde davant com em tocaria per dorsal. Segurament la disputi amb la meva germana amb tranquilitat, rollo 2 hores, i aprofiti per fer fotos d'aquesta gran cursa.

3 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Entonces ya tengo fotógrafo!! me iba a llevar uno del diario Sport.. pero lo descarto si tu vas en ese plan.
Yo tampoco salí hoy.. tampoco pasa nada y mañana tampoco es descanso total.

forest ha dit...

Francesc.Primero muchas gracias y segundo,tenemos que hablar de lo de las 6 horas de resistencia,igual me animo y lo hago.¿lo has echo alguna vez? ya me contaras.

Francesc ha dit...

Abuelo, cogeré el movil y sino llueve mucho a tirar fotos.
Forest, lo de las 6 horas es una novedad para mí, pero habrá que ver como evoluciono de la tendinitis, ahora mismo no me veo para hacerlo. Esta mañana he salido a probar, 3,5kms a 6' el km,casi andando y me he parado porque para hacer aquello prefería descansar. Hasta el jueves que tengo fisio no voy a hacer nada, después ya veremos a ver qué me dice.