Seguidors

divendres, 6 de gener del 2012

Reis 2012

Han passat els Reis i últimament sempre deixen caure alguna coseta relacionada amb el running. M'han fet soci de Fondistes Penedès, dels enciams com li diuen alguns bons amics de la competència, jaja. Ja feia temps que la idea em rondava pel cap i finalment m'hi he llançat aprofitant que passaven els Reis Mags. El fet de conèixer alguns atletes del club també ha ajudat bastant.

La meva nova indumentària per les curses

Ja aniré veient mica en mica com es mou tot i el tarannà que se segueix. La meva manera de fer no canviarà massa, per no dir gens, però sí que et pot donar oportunitat a conèixer molta més gent d'aquest mundillu i compartir experiències amb el temps. La seva web és : www.fondistespenedes.cat .

També m'han deixat unes noves pantorrilleres Compressport. Aquí els Reis s'han passat una mica perquè més cridaneres no poden ser. Desde que les faig servir haig de dir que em van molt bé i em trobo més segur a les zones dels bessons.

Pel que fa a les Maratons, aquesta setmana s'ha confirmat també la Marató de l'Agost, Río Boedo, prop de Palència, on repetirem experiència.
De moment queden dues setmanes per la 1a, la Marató de Gran Canària. El cuquet ja va per dins, hi ha ganes de començar i entrar a la roda de maratons. Una marató que pinta força bé tot i que va estar a un pas de no celebrar-se aquest any. Finalment es va tirar endavant i les xifres demostren que els corredors som uns "malalts", 3000 atletes ara mateix distribuïts en les 3 proves : 10 , Mitja i Marató. Pot estar molt bé per començar l'any i aquest repte que ens espera.

Pel que fa als entrenos que porto aquesta setmana :

- Dilluns: la veritat és que surto una mica a veure-les venir, la intenció era rodar una mica i decideixo anar progressant fins completar 10kms en 45'. En acabar 2 kms de refredament fins a arribar vora a casa i allà ho completo amb 4 sortidetes de 100 metres. Com sempre acabem fent estiraments i combino amb algun isomètric.

- Dimarts: entreno junt amb l'Eli i el Xavi. Calentem 20' a 5'38'', amb molta calma i empalmem 5' rapids, 5' lents, 5' rapids, 5' lents i 5' rapids. Els ràpids els fem a 4'07'', 3'53'' i 3'32'' l'últim. Buff, acabo traient el fetge però satisfet

- Dimecres: decideixo sortir a rodar entre 50'-60', còmode, sense estressar-me ni mirar massa el crono. Una volta per Vilafranca per estirar cames. Al final faig 11 kms a 4'46''.

Per diumenge queda pendent la tirada de 22-24 kms de diumenge a la CDLA. Avui o demà hauria de fer alguna coseta, però fa una mandra !

Apa, salut!

4 comentaris:

Sergi Condis ha dit...

Capità enciam.
Per córrer fes servir la de tirant eh! La de ciclista és per anar amb bici, cada cosa té la seva indumentaria.
Escolta, l'entreno d'ahir la nit no el poses? rectes, sortides, escales... i omplint dipòsits.
Ho expliques tu o ho explico jo?
Apaaaa ja repetirem.
PD: no vegis amb l'Iniesta... que es dediqui a jugar a futbol que prou bé que ho fa.

Abuelo Runner ha dit...

Las pantorrilleras pegan bien con la camiseta, en esto del runnig cuanto mas colores mejor... así dices que vas vestido de Agata Ruiz de la Prada.
Así que estuvisteis de fiesta... valla pájaros estáis hechos, el abuelo cuidándose a tope.

Francesc ha dit...

Sergi, lo de dijous nit formar part de l'entreno, no t'ho han explicat?
La camiseta de tirants diu, que cabron que arribes a ser quan vols.
Abuelo, tu lo has dicho, agata ruiz de la prada, cada prenda de un color y fuera. Ya que no ganamos nada almenos tenemos que dar la nota, no? jaja.

Xavier ha dit...

No sé perquè tenia al cap que quedaven 3 setmanes per la marató. I no, en queden 2... En fi... toca fer tapering, doncs... :-)