Seguidors

dimecres, 22 d’agost del 2007

Arranquem de nou

20 d'agost de 2007. Va arrancar la nova temporada amb l'Olesa. Després d'haver aconseguit la nova categoria (Regional Preferent) i de gaudir 3 mesos de descans, va començar una nova aventura amb l'objectiu d'intentar lluitar per un nou ascens.
22 d'agost de 2007. Marxem de stage cap a Alp, a prop de Puigcerdà, fins el proper diumenge.

A continuació podem veure tots els partits de pre-temporada que farem :

29 Agost Sitges - Olesa 20'30 hores
1 Setembre Sant Mauro - Olesa 19 hores
2 Setembre Sant Ildefons - Olesa 18 hores
5 Setembre Vallirana - Olesa 21 hores
8 Setembre Sant Joan Despí - Olesa 20 hores
9 Setembre Vilanova Camí - Olesa 18 hores
11 Setembre Olesa - Martorell (Partit de presentació) 19 hores
16 Setembre Vilassar Dalt - Olesa ( 1er partit de lliga) 12 hores

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Cesc, a veure si us surt una temporada com la passada i pugeu a 1a Catalana. Serà difícil, però heu fitxat gent important i heu mantingut la base del bloc de l'any passat. Ademés, l'entrenador sap com fer les coses i mor amb les seves idees i plantejaments (potser arriscats en ocasions, però aquí estan els resultats, no?). Pel que veig a la pretemporada, heu escollit rivals d'igual categoria o inferior. Potser hagués estat bé, "provar-se" davant un conjunt superior però suposo que les dates juguen en contra vostra perquè les competicions ja estan començades. També veig que no hi ha cap rival del Grup I en els amistosos. Això referma la meva tesi que sereu els "tapats" del grup i no voleu donar pistes als rivals d'aquella zona ni a la pretemporada!!!! Jajajajaja
A treballar fort a l'stage i sort per a la temporada. Segur que vindré a veure-us algun partit.

Anònim ha dit...

M'he quedat flipat amb el comentari del Juliol, neng!!! "Correr es de cobardes" i ara vols fer una marató!!!!, com no sigui la de TV3!!, espero que us estiguin donant canya i estiguis fet caldo a l'estage, que els demés estem currant.

Vinga espero veure un partit de pretemporada, Sant Ildefons....

Ens veiem.

Juanki

Anònim ha dit...

Que tal Francesc,
Després d'haver estat treballant amb tu quasi un any i mig, la frase "Correr es de cobardes" em sorpren molt que vulgis correr una marató, bé jo crec que totes les energies que t'estalvies treballant al costat de casa les has d'invertir en algna cosa. Quan corris la marató, m'ho dius que jo et faig de "llebre". a veure si ens veiem.

El txungo de Hospitalet(Davidson)