Seguidors

dilluns, 1 d’octubre del 2007

Un empat i gràcies

Sant Cugat - Olesa 1-1
No va ser un bon partit el disputat el diumenge a Sant Cugat. Visitàvem el camp d'un equip que no havia sumat cap punt en els dos primers partits, però això a aquestes alçades lliga no es pot tenir gens en compte. L'equip mai es va trobar còmode davant la forta pressió que exercien els jugadors del Sant Cugat i això va fer que el partit no fos molt vistós. A la primera part destacaria una ocasió claríssima del Sant Cugat a la sortida d'un corner(no sé com no van fer gol,a un metre de porteria) i un xut de falta directa de Pelegrín i una rematada en un córner del Rafa Bellés que el porter va desviar novament a córner.
A la segona part sí que vam començar tenint més el domini i va arribar el penal a favor nostre(sincerament a mi em va semblar molt dubtós) i que va transformar en Pelegrín fent el 0-1. Només fer el gol, sabíem que a la mínima jugada dubtosa l'àrbitre miraria de compensar amb un altre penal. I va ser de penal com ens van empatar,això sí, el penal va ser tan clar com innecessari. D'aquí al final, ho vam intentar però ahir no era el dia i l'empat va ser un resultat del tot just.
Conclusió : un puntet més sumat a fora que s'ha de reafirmar el diumenge a casa contra el Lloret. Hem perdut el liderat, que ha passat a mans del Granollers però no passa res, no és moment de pensar en liderats sinó d'estar ocupant els llocs capdavanters i no perdre pistonada amb el grup de dalt.
Des d'aquí agraïr també els crits d'ànim dels Green Warriors desplaçats a Sant Cugat.

Foto : Regionalpreferent.com

L'alineació va ser la següent : Pujol - Francis - Rafa Bellés - Fos - Manolo Lopez - Xavi Moron - Pelegrín - Arturo - Palote - Alex Martinez - Baroni. A la segona part també van sortir : Raul - Maka - Capilla - Dani Duran.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si diumenge guanyeu a "La Bombonera" al Lloret (tot un històric) i continueu en la bona línia. Et felicito per la imparcialitat a l'hora de fer la crònica del partit de Sant Cugat i relatar les jugades polèmiques. Ets tant bon tio "dins del camp" com amb la "ploma" a la mà (jajajaja). A vegades penso que si tinguessis més "mala llet" igual estaries jugant a Tercera o Segona B.
Canviant de tema, com veus els problemes musculars que han provocat tantes lesions a "Can Barça"? No escalfen bé abans dels partits? No s'entrena bé o entrenen poc? Causa psicològica deguda a l'stress o a la gran pressió sotmesa? Casualitat? Toquem fusta i esperem que no arribi la plaga de lesions de defenses a l'Olesa!!

Francesc ha dit...

Ja saps que si alguna cosa que tinc és que no venc fum, intento fer les cròniques de la manera més objectiva possible. Ja saps que mala llet no n'he tingut mai i no en tindré ara quan estic a prop dels 30,:-).
En quan al tema de jugar, he estat molt anys a Vilafranca, algun en el qual vaig desconectar a Molanta i ara estic content jugant a Olesa, hi ha molts bons companys i això és bàsic, però el futbol també satura i a lo millor aquesta és la última temporada al "futbol professional" que dic jo.
Pel que fa al Barça, espero que siguin casualitats que es donen. Vam tenir fa anys els genolls, ara les rotures. Per sort es para la lliga i almenys es guanyarà una setmana i a més el temps passa molt ràpid i no ens adonarem i ja jugaran els lesionats.
Mira, tu saps que jo escolto molt les radios que parlen del Barça però quasi cap dels periodistes que parla ha jugat mai a futbol, tots en saben i parlen a posteriori de les coses: si el toure yaya és un tronc(quan el van fitxar) i ara tots el veuen insustituible; si l'equip va malament és que falta un Ten Cate que foti mala llet; si es guanya sense el Ronaldinho, debat per si ha de jugar o no quan torni; si hi ha lesions, és que no entrenen o no escalfen bé;si el Laporta fot canya als jugadors, que aiò no ho pot dir un president; que si el codi intern no l'apliquen, perquè el tenen; si l'iniesta és suplent és que no hi ha dret; i ara tots parlaran de les lesions com si fossin preparadors físics i fisioterapeutes. Sempre s'ha de tenir alguna polèmica oberta i parlar i parlar.M'entens?