Seguidors

dilluns, 10 de març del 2008

Victòria agònica

Olesa 1 Gironella 0
Hi ha partits en què ens assemblem al Madrid actual, obrim la llauna i a la segona part entra la relaxació total, el contrari se n'aprofita i deixem la sort en mans del nostre Casillas, el Pujol. Ahir a la segona part va fer 3 parades de campionat i per postres un penal faltant pocs minuts que va aturar. Però a aquestes alçades ja només compta guanyar i cada victòria està molt cara.
Queden 10 jornades per acabar la lliga (4 partits a casa i 6 a fora), 30 punts en joc i els partits més complicat per venir. Ahir els resultats van acompanyar en part, derrotes de Rubí a Ripollet, del Granollers a Canovelles i del Vic a casa contra el Llagostera que deixa la classificació sense poder descartar a ningú :Olesa(46), Canovelles(45), Granollers(42), Ripollet(41), Rubí(38), Llagostera(38), Vic(38) i Sant Cugat(37). Penso que és bona la derrota del Rubí, que li talla la progressió que portava;dues derrotes seguides han tret al Granollers del liderat i ens permet tenir 4 punts d'avantatge respecte ells que ens visitaran d'aquí dues jornades.
Diumenge que ve nova excursió, aquest cop a Amer, penúltim classificat i equip que es juga les seves opcions de permanència. Serà un tòpic, però guanyar, anar-se de vacances de Setmana Santa i rebre al Granollers a 4 punts seria un pas important per encara la recta final de partits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No només seria marxar de vacances amb 4 punts sobre el Granollers sinò també sobre el Canovelles que juga al difícil camp del Rubí.
Per tant, si després guanyeu també al Granollers a casa i aquella setmana el Canovelles perd algun punt amb el Ripollet... posa el cava en fresc!
Notes massa eufòria potser? És que després de la derrota del Barça d'ahir i vist el panorama... aquest any l'Olesa serà l'únic que ens doni una alegria. I el Vilafranca? No ho sé, tu.

Francesc ha dit...

Crec lucho que corres massa, si mires el calendari que tenim és molt complicat. Ara l'important és guanyar a Amer i després ja tornarem a mirar la classificació.El cava el guardarem per més endavant si seguim així.
El Barça és com una muntanya russa, per molt que m'enganyin dient que estan en 3 competicions d'aquí 3 setmanes ho veurem de debò, a la copa i a la champions pq la lliga ara sí que s'ha tirat definitivament.
El Vila?Segur que puja, no em facis dir perquè però aquest any crec que sí que pujarà.Ja veuràs.