Seguidors

dilluns, 26 de maig del 2008

Ni en somnis m'ho hagués imaginat. Gol i ascens.

En acabar el partit

Bellavista 0 Olesa 1
Un de petit sempre somia en celebrar un ascens amb un gol seu que dongui la victòria. I això és el que em va passar ahir. Centrada de córner d'en Condis i rematada de cap al fons de la xarxa. Connexió vilafranquina, que curiós no? Els dos ex-Vilafranca que ajuden a l'Olesa a pujar a 1a catalana per trobar-se amb el Vilafranca, coses del destí. Qui ho havia de dir fa dues temporades quan vam començar l'aventura olesana.Un ascens històric pel CF Olesa, ja que mai havia passat de la Regional Preferent.
En quan va acabar el partit,doncs lògic, molta celebració al camp, als vestidors i després a Olesa, on vam anar a dinar i després vam continuar la festa a la rambla d'Olesa amb els Green Warriors.
Record imborrable el del 25 de maig del 2008. Quedarà marcat com un dels dies grans en la meva història com a jugador de futbol regional.
Ara toca disfrutar-ho i ja tindrem temps en pensar en la temporada que ve. Se'ns dubte un estaria encantat de poder continuar una temporada més, però s'ha d'estar a l'espera del que digui el club i l'entrenador.

Alineació inicial i foto de la celebració al final del partit.

Ascens CF Olesa a 1a Catalana temporada 2007-2008.

2 comentaris:

Jari ha dit...

Espectacular FOS,
Gallina de piel!

Axel ha dit...

Felicitats pel gol i per l'ascens!

Moltíssimes gràcies per la teva ajuda durant tota la temporada!