Seguidors

dimarts, 6 de gener del 2009

Any nou, nova decepció fora de casa

Guixols 4 Olesa 2
Un 4-0 en mitja part ho diu tot. Els dos primers de corner en dos rematades de cap(encara que el segon corner era inexistent), el tercer en una sacada ràpida de falta quan estàvem protestant i el quart ja abans del descans en un contraatac. 100% d'efectivitat i jo crec que ni ells s'ho creien. No crec que el partit nostre fos tan dolent com el dia de Montcada però la manca de concentració en 3 gols va decantar el partit.
A la segona part doncs res, a intentar arreglar una mica el marcador i es va fer amb 2 penals que podien donar una mica d'esperança ja que van ser quasi seguits, però també s'ha de dir que el Guixols a les contres i amb els espais que deixem hagués pogut incrementar el marcador. A la 1a part pilota que tocaven la posaven dins i a la 2a van tenir ocasions infinitament més clares i no les van materialitzar, així és el futbol.
Està clar que a casa som un equip i a fora un altre. El nostre camp és petitet, de terra, amb una afició que et recolza els 90 minuts i això fa que sigui molt difícil puntuar-hi, però a fora en camps relativament més grans patim molt ja que si no tenim la pilota ens costa molt defensar i organitzar-nos.
Ja vaig avisar fa temps que les categories es noten i que amb el temps cadascú s'aniria posant al seu lloc. Els anys de futbol m'ho han demostrat que això és així i que pensar en l'ascens era totalment il.lògic a la jornada 10. L'objectiu és guanyar quan abans millor els 5 partits que ens donaran la permanència i després a intentar disfrutar tot el que es pugui de la categoria.

Pròxima jornada : Olesa - Benavent
Ens visita el líder i un equip amb un gran potencial ofensiu. Crec que es veurà un gran partit i que millor que refer-nos de la última derrota que guanyant el líder i demostrar que seguim sent l'equip que en els grans partits rarament falla. Crec que tots preferim jugar abans contra un equip futbolero com el Benavent que equips rocosos i durs que no deixen jugar a res.