Seguidors

diumenge, 9 d’agost del 2009

Descansa en pau, Dani Jarque


Avui hem guanyat al Vilassar 2-4, se'n podran extreure fets positius i altres que potser no tant, mirar amb optimisme el futur a la 3a Divisió, ... però al cap de poc t'enteres d'una notícia que deixa qualsevol partit de futbol en un segon pla.
La mort del jugador de l'Espanyol Dani Jarque és un fet que et deixa tocat i que t'obliga a reflexionar al voltant de moltes coses. Haig de reconèixer que se m'ha posat la pell de gallina veient les imatges de només fa una setmana inaugurant un nou Estadi i com exercia de capità(des d'aquesta temporada) i com ara es pot estar lamentant la pèrdua d'aquest jugador. 26 anys i a punt de ser pare, un cop molt dur per la seva família i tot el món de l'esport en general. Perquè un pot ser del Barça, del Madrid, tenir-li tírria a l'Espanyol, però desgràcies com aquestes no les desitges ni al teu pitjor enemic i són fets que ens han de fer reflexionar sobre la manera de veure el futbol, que no deixa de ser un esport on unes vegades guanyaràs i d'altres perdràs, però que sobretot és això, un esport.
Jo sóc futbolista, a un altre nivell, és clar; m'agrada sortir a córrer durant l'interval que no tinc lliga, jugar a tennis, futbol-sala, en definitiva, fer esport, però realment et dones compte de que algun dia et pot tocar a tu. Si un futbolista professional, que passa mils de controls, anàlisis, reconeixements mèdics té una mort sobtada com aquesta, a la seva habitació mentre descansava, qui no t'assegura que algun dia et pot passar a tu? Malauradament no és la primera ni serà la última víctima d'una mort tan sobtada, tant al món professional com en l'amateur. Jo des del meu modest blog només voldria donar el meu humil homenatge a un jugador que practicava l'esport que més li agradava, el futbol i que ens ha deixat molt jove i amb un futur per endavant. Descansa en pau Dani Jarque.

5 comentaris:

Xavier ha dit...

No podem tenir al cap en si ens passarà algún dia a nosaltres aquestes desgràcies. S'ha de disfrutar del que tenim, que com en aquests casos, és MOLT.

Anònim ha dit...

Quisiera saber a que hora será el partido contra la grama b el dia 19 y donde. Grácias.

Francesc ha dit...

Hola, se juega en el campo de la Gramanet a las 19'30 horas. El campo de la Gramanet és Can Peixauet,vaya,donde juega habitualmente.

Anònim ha dit...

Grácias Francesc. Pude asistir ayer al partido y a pesar de que el Olesa perdió, creo que sois un equipo que dará guerra en 3ª. Seguid así y disfrutad de la temporada.

Francesc ha dit...

Hola, gràcies per donar-nos moral. La veritat que jo personalment de la pretemporada no en trec masses conclusions, és simplement això, pre temporada.
Sobre el nivell que donarem no sé, la lliga posarà cadascú al seu lloc, portem 3 anys d'èxits i crec personalment que aquesta temporada patirem i molt.