Seguidors

diumenge, 25 d’octubre del 2009

De falta

Santboià 1 Olesa 0
Nova derrota, aquesta vegada amb una falta directa desde la frontal de l'àrea (http://www.youtube.com/watch?v=-XRNzJNmzBw). S'ha millorat la imatge contra un equip aspirant a play-off, però no hem acabat de tenir punch al davant. Llàstima perquè el Santboià no ha tancat el partit i amb el 1-0 sempre hi havia la possibilitat d'aconseguir alguna cosa encara que durant tot el partit no haguéssim gaudit de quasi cap ocasió. No cal dir que la situació segueix sent molt crítica però no es pot tirar la tovallola.
Per la meva part, feia molts anys que no em quedava a la grada sense convocar en un partit estant disponible per jugar. Però no passa res, màxim respecte als que juguen i a intentar sumar dintre del grup.
La propera jornada ens visita un equip dels grans, l'Hospitalet. Un equip de 2aB jugant a 3a, que només ha encaixat 1 gol en 10 partits i que no està líder degut a que li van prendre 3 punts als despatxos.

4 comentaris:

lucho ha dit...

Ànims Cesc, el temps posa a tothom al seu lloc. Perquè no donar la sorpresa i guanyar a l'Hospi?

Anònim ha dit...

Francesc!!!!
Ânims crec que tens lloc en l'equip la lesió t'ha fet una mala passada i ara et pot costar entrar però no et desanimis segueix entrenant i la teva oportunitat arribarà.
Portes anys en l'Olesa i has jugat tots els partits practicament, doncs ENDAVANT i el teu moment arribarà!!!!
ENDAVANT!!!!! LA MORAL BEN ALTA!!!!!!

Anònim ha dit...

Creo que mereces estar en el equipo titular. Animos amigo !!!!

Unknown ha dit...

Fos... pienso que acabarás jugando de titular con moises al lado (creo que se llama asi el centrla nuevo) y con belles de lateral derecho... sino al tiempo se verá.

Ánimos campeón!! esto lo sacaremos adelante... y si no.. seguiremos ahí.. como siempre hemos estado!!

Green warriors tour'09...