Seguidors

dilluns, 8 de març de 2010

Sobre un maratonià

Comentava el dia de la victòria per 2-3 a San Cristobal que allò podia ser una estocada a la lliga. Doncs dos partits després, s'ha seguit amb "la faena" amb 2 victòries més:2-1 al Tàrrega i ahir amb un 0-2 al camp del Vilassar de Mar. Hores d'ara la distància amb el segon són 11 punts i el que és més important, el quart classificat es troba a 14 i el goal averages favorable a nosaltres. 5 partits d'avantatge quan en queden 12 per jugar. 57 punts a la classificació i posaria la mà al foc que amb 67 punts es pujarà enguany a 3a Divisió.
Però avui deixaré el futbol una mica de banda. Em voldria centrar més en un esdeveniment que es va celebrar ahir a Barcelona i que va en augment aquests últims anys: la Marató. El dissabte vaig anar a veure els stands dedicats a la Marató amb el Xavier Varias, gran aficionat a l'atletisme i que ara passa per un mal moment degut a una lesió, però segur que en breu tornarà a donar guerra. Allà es palpava l'ambient previ a la cursa i vaig poder xerrar una estona amb un futur maratonià que en aquell moment estava bastant nerviós, el Carles Aceña. Havia anat a recollir el dorsal i vam intercanviar sensacions,bé, més que res ell, que era el que estava acollonit. Portar una vida sana durant 3 mesos era un repte i diu que ho va complir. I el premi va arribar al diumenge: 3 hores 25 minuts i sense forçar. Impressionant Carles! Maratonià! Ara que menys que dedicar-nos un dels teus grans escrits a tots els bloggers, que sé que n'hi ha uns quants tot i que mai escriuen.
Després d'un dia blanc, blanc (quina casualitat coincidint amb el seu efímer liderat a la lliga... espero) comunicar-vos que diumenge tornem a jugar a casa, contra el Sants. A veure si pot continuar la ratxa.

3 comentaris:

Xavier ha dit...

6 de Març de 2011

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Jo també t'hi espero el 6 de març de 2011.

Anònim ha dit...

Wassup

I'm interested to learn [url=http://www.maxkravmaga.com][b]Krav Maga[/b][/url]. I have some MMA experience and I'm wondering if Krav Maga is right for me. I'm looking for a mix of [url=http://www.MaxKravMaga.com][b]Self Defense[/b] and a [url=http://www.MaxKravMaga.com][b]Krav Maga Workout[/b][/url]

I would appreciate any advice

Best

Joe